2777
2789
عنوان

چقدر دلم برای کار کردن تنگ شده:(((

210 بازدید | 10 پست

عمران خوندم و تو شرکت مهندسی کار میکردم 

تا ماه چهارم رفتم سرکار

مادرم بیماره و برای پرستاری  ازشون و دوری شرکت(هرروز ۴ ساعت تو راه بودم ) استعفا دادم 

الان با این شرایط و با وجود اینکه درگیر دانشگاه هستم دلم برای کار کردن تنگ شده

همسرم خیلی خوبه و از لحاظ مالی هیچ کمبودی ندارم 

ولی حس میکنم عمرم داره میره 

با وجود این شرایط تا دو سالگی باید کنار دخترم باشم 

چجوری میخوام دوباره کار پیدا کنم . بخاطر این موضوع افسردگی گرفتم

وای برعکس من از وقتی بچه اومد نرفتم سرکار و الان ک ۴سالش شده تصمیم دارم هیچوقت نرم. وقتی نیاز مالی نیست چرا باید برم فرسوده کنم خودمو، وقتمو میذارم واسه خودم میرم میگردم و تفریح میکنم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه دخترت پرستار بگیر ولی کار بهتری پیدا کن، 4ساعت توی راه خوب نیست 

محل زندگی مم جوری هست که شرکت های مهندسی همین قدر فاصله دارن . مشکلم با راه نیست الانم بخاطر اون شرایط استعفا دادم 

مشکلم اینه دو سال از بازار کار دور خواهم بود

اصلا عجله نکن منم مثل توبودم ولی الان میفهمم که تادوسالگی بچه باید کنارش بود این حقوق های چندرغاز اص ...

خودمم تصمیم اینه . دوس دارم کنارش باشم برای همین میگم تا دو سالگی چون بخوام بذارم مهد که از یه سالگی ام قبول میکنن

ولی من دوس داشتم کار کردن و  حس خوبی  داشتم

نمیدونم اگه حالت باهاش خوبه برو

ولی بچه رو پیش کی میخوای بذاری؟ من برام مهمه تربیت بچه زیرنظر خودم باشه حتما. حتی پیش خواهر و مامان خودمم به ندرت میدارمش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
یه سری نرم افزار مرتبط با رشتت یاد بگیر و حرفه ای بشو. میتونی کم کم پروژه ای و دور کاری هم انجام بدی ...

همین قصد و دارم 

سال بعد میخوام نظام مهندسی شرکت کنم

ولی فکر اینکه دو سال باید دور باشم سخته 

آره واقعا خونه نشینی خیلی سخته. منم شدیدا افسرده میشم . ولی  بازم اگه سرگرم یادگیری و دوره های اموزشی باشی کمتر احساس بیکاری میکنی. من خودم واسه دوران مرخصی بعد زایمانم یه دوره ی دیپلم برنامه نویسی دیدم که میخام شروع کنم. شاید خیلی خوش بینانه باشه ولی واقعا از خونه نشینی و بیکاری وحشت دارم