2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله

ببینم تورو 😍😍😍                                                                  .                                                                                    .                                                                           دیدمت برو 😒😒😒

نه لازم نیست

چندین ساله این قانون نیست دیگه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

من مامور گذرنامه ام عزیزم دختر مجرد بالای ۱۸ اجازه ی هبچکس رو نیاز نداره مگه اینکه عقب مانده ذهنی و ...

ممنونم فدات شم. ارسال گذرنامه باید کد پستی دقیق باشه؟ یا اولویت با ادرس هست؟ چون کد پستی جدید ندارم

[QUOTE=] اره خواهر دوستم با مامانش تازه برای تمدید رف ندادن [/QUOTE] من مامور گذرنامه ام عزیزم ...

یه سوال ازت بپرسم ؟ 

وقتی برای تمدید پاسپورت می ریم

اگر دلمون بخواد یادگار ی بعضی ویزاهامون رو نگه داریم

چیکار میشه کرد ؟ 

تنها راهش اینه برای دل خودم کپی بگیرم ازش ؟

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

لطفا وقتی چیزی رو نمی دونید اطلاعات اشتباه ندید

حرف دل من ❤ جلوی خودمو گرفته بودم ریپلای نزنم 😅👌

ممنونم فدات شم. ارسال گذرنامه باید کد پستی دقیق باشه؟ یا اولویت با ادرس هست؟ چون کد پستی جدید ندارم

اولویت با آدرسه ولی سعی کن کد پستی رو از روی قبض اب و برق پیدا کنی بنویسی چون حساسه یوقت برگشت نخوره از پست که دردسره گرفتنش

🌱
لطفا وقتی چیزی رو نمی دونید اطلاعات اشتباه ندید

حالا بیا منو بزن

پس قانون عوض شده

ما که ندیدیم یه دختر از خودش اختیارات داشته باشه یا پدر یا شوهر اقابالاسرشه😒

ببینم تورو 😍😍😍                                                                  .                                                                                    .                                                                           دیدمت برو 😒😒😒
حالا بیا منو بزن پس قانون عوض شده ما که ندیدیم یه دختر از خودش اختیارات داشته باشه یا پدر یا شوهر ...

قانون من ۱۵ ساله کارم گذرنامس همین بوده دختر مجرد بالای ۱۸ نیاز به اجازه ی کسی نداره

🌱