2777
2789
عنوان

واقعا سردرگمم🙂

234 بازدید | 17 پست

من 17 سالمه🙂من 1سالی با یه دختر ارتباط داشتم😅خیلی ارتباط سالمی باهم داشتیم،در این حد که بیشتر به همدیگه برای آینده انگیزه میدادیم و هروقت ناراحت بودیم به همدیگه پیام میدادیم..،من شدیدا دوسش داشتم،اونم همینطور..

ولی خب به هر دلیلی با همدیگه قطع ارتباط کردیم😄 از  آشناهامون بود..خیلی بهش فک میکنم...در مورد کوچک ترین چیزی که در موردش باشه فک میکنم🙂خب اذیت میشم🙁

من کلاس 11ام هستم..سال بعد کنکور دارم و همیشه به فکر آینده بودم و هستم،ولی خب ثانیه ای نیست بهش فک نکنم🙂ازش دلخور نیستم چون مجبور بود😅مثلا به یه چیزایی فک میکنم خیلی ناراحت میشم🙂💔نظرتون چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر من ک تکلیف رابطتونو مشخص کنید اگه کلا کات کردین ک هیچی ولی اگه آینده رابطتون رو هواعه باهاش صحبت کن ک یا بدونی دیگه قرار نیست باش در ارتباط باشی و فراموشش کنی یا بعد کنکورت قراره ارتباط داشته باشید .من هم خودمو هم اونو تو چ کنم چ کنم ترین حالت ممکن رها کردم هر دو هم کنکورمونو باختیم.

حس شیشمی پیدا کردین ب من معرفی کنید لطفا 

تو حساس ترین موقع زندگیت به موقت ترین و احساسی ترین مساله فکر نکن، با درس خوندن سرتو گرم کن هم فراموشش میکنی هم به هدفت میرسی

یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت
بنظر من ک تکلیف رابطتونو مشخص کنید اگه کلا کات کردین ک هیچی ولی اگه آینده رابطتون رو هواعه باهاش صحب ...

مرسی از نظرت🙂هر دومون همدیگه رو دوست داشتیم🙂ولی بهم گفت باید درس بخونه😊هیچی هم نگفت در مورد آینده یا هرچی....ولی خب واقعا دیگه نمیخوام بهش پیتم بدم و اذیتش کنم...ولی سردر گمم

منظورم این نبود که باهاش رابطه داشتم😊فقط یه دوستی ساده،در حدی که بابای طرف میدونست من قصد خاصی ندار ...

همون دوستی ساده هم برات زوده پسرگلم 

تو راه دور و درازی درپیش داری 

اصلا وقت اینکارا نیس ب فکر درس و آیندت باش 

خدا بهترینها رو سر راهت میذاره ✋

عشق فقط یک کلام؛ حسین علیه السلام✋
نمیدونم ولی میدونم با اینکه دوسم داشت مجبور شد😊واقعا نمیدونم چیکار کنم😊من برای کنکور میخونم ولی خب ...

خب توم باید بفکرایندت باشی این یه فرصت طلاییه با فکروخیاااز دستش نده که بعدا پشیمونی سودی نداره و عمرت هدر میشه

خب توم باید بفکرایندت باشی این یه فرصت طلاییه با فکروخیاااز دستش نده که بعدا پشیمونی سودی نداره و عم ...

مرسی از نظرت🙂من انسانی هستم😅واقعا برای رتبه های زیر 500تلاش میکنم،خیلی زحمت کشیدم تا اینجا،واقعا این مسیله اذیتم میکنه🙂....امیدوارم بگذره و به حالت عادی برگردم

مرسی از نظرت🙂من انسانی هستم😅واقعا برای رتبه های زیر 500تلاش میکنم،خیلی زحمت کشیدم تا اینجا،واقعا ا ...

هیچی نشدنی نیس اگه بخای میشه

میتونی ازخداهم کمک بگیری صلوات بفرس آروم شی از خدا بخاه