2777
2789
عنوان

زندگی سخته

103 بازدید | 9 پست

من دارم وارد ده ۲۰ زندگیم میشم و واقعا احساس میکنم خیلی زندگی سخته و خیلی استرس و مشکلات زیادی داره از جمله ازدواج و مشکلات بی پولی و رو به رو شدن با تورم اینطور نیست؟ و انتخواب شغل و تحصیل همه چی سخته 

خیلی سخته و هیچکی حالش خوب نسیت

خدایی من بعد ۱۷ سالگی انگاری نکردم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمترین دهه ی زندگی

دو ماه دیگه میشم ۲۰سال و همه جوره خیلی انتخواب های سختی رو به رومه تو هر چیزی باید راهمو مشخص کنم و ی جوری تجربه دیگران و سخت گرفتن خودم و همه چی و دیدن همه ابعاد بهم فشار میاره

من تازه متولد ۸۱ ام چرا اخه باید این همه فشار و سختی زندگی رو درک کنم؟نمیدونم عادیه یا نه؟

روزگار چرا حالیش نیست  

متاسفانه روزگار قرار نیست همیشه خوب باشه و اکثر وقتا بی رحمه وقتی اینو بدونه پذیرش سختیا برات راحت تره

شرایط بد اقتصادی و آینده نامعلومم واسه همه هست 

و تقریبا همه یه جورایی درگیرشن

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
روزگار چرا حالیش نیست   متاسفانه روزگار قرار نیست همیشه خوب باشه و اکثر وقتا بی رحمه وقتی اینو ...

حتی راجب خواستگارام ک سخت گیری میکنم منو از آینده میترسونن ولی انگار منم منتظر ی فرشتم که هیچوقت نمیرسه و بابت درسم من دارم ترک تحصیل میکنم و کاملا گیجه گیجم از هر چیزی خالی ام

حتی راجب خواستگارام ک سخت گیری میکنم منو از آینده میترسونن ولی انگار منم منتظر ی فرشتم که هیچوقت نمی ...

بر ازدواج وقت زیاد داری عجله نکن و با شناخت کامل تصمیم بگیر نگرانیات هم کاملا به جاست  بنظرم ادمی که نگران نیست یا زیادی تامینه یا ای کیوش پایینه

بر ازدواج وقت زیاد داری عجله نکن و با شناخت کامل تصمیم بگیر نگرانیات هم کاملا به جاست  بنظرم اد ...

نمیدونم ولی غصه پدر مادرمم میخورم مخصوصا آینده ای که واسشون میبینم چون پدرم همیشه تنبل بود و باعث افسردگی مامانم و پیشرفت نکردنشون شد الان ۴۳ سالشه همش با مامانم دعوا میکنه و میخواد بازنشست بشه هرچه سریع تر ک نره سرکار با ۲۲ سال سابقه اما هنوز ۷-۸ سال دیگ باید بیمه رد کنه سر اون با مامانم از الان دعوا داره میخواد بشینه ور دل مامانم مسافرکشی میکنه