2777
2789
عنوان

وای من از دست این مرد چیکار کنم؟

717 بازدید | 60 پست

هر اتفاقی بیفته تقصیر منه خونه همسایه ها دعوا بشه 

ماشین خراب بشه 

هوا گرم باشه 

هوا سرد باشه 

بچه سرما بخوره 

دلم گرفته باشه 

هر چی که فکر کنید تقصیر منه وای دیوونم کرده هزاربار تاحالا باهاش حرف زدم یه مدتی خودم رو میزنم به بیخیالی ولی یه روزایی دیگه واقعا کشش ندارم 

امروز رفتم موهای دخترم رو کوتاه کنم آرایشگره گند زد به معنای واقعی یعنی خودم خیلی قشنگتر کوتاه میکردم 

حالا یکساعته شوهرم داره به من غر میزنه واقعا تقصیر منه؟؟؟

شما باشید چیکار میکنید؟

انسانیت......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهمیت نده به حرفاش ،هر چقدر حرص بخوری بیشتر نقطه ظعف دستش دادی 

بگو چیزی نشده رشد میکنه دوباره 

شوهر منم رو موهای دخترام حساسه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

درکت میکنم ولی من باشم گوش نمیدم‌به غوراش چون عادت کرده به وراجی ببخشیداااا پس بیخیال سو فقط باعث بیماری روانی میشن این جور مرداااا خودتو دخترت رومهم تر بدون عزیزم مرد غورغورو بده  واای

💔🖤
در مورد  گرمی سردی هوا قطعا تقصیر شما نیست ولی خراب شدن موی بچه ، از نظر من ، بله ، تقصیر شماست ...

من سالهاست پیش این آرایشگر میرم نمیدونم چرا اینجوری زد اصلا هنگ کردم خودم 

انسانیت......

درکت میکنم ولی من باشم گوش نمیدم‌به غوراش چون عادت کرده به وراجی ببخشیداااا پس بیخیال سو فقط باعث بی ...

منم کلا آدمی هستم که زیاد به غرهاش اهمیت نمیدم ولی یه روزایی مثل الان دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم میخواستم برم بیرون بلکه یکم دور بشم حالم بهتر بشه دخترم گفت من نمیام مجبور شدم بمونم و حرف هاشو بشنوم 

انسانیت......

یه بحث اساسی میکردم که اسم خودشو یادش بره یعنی چه تا کی سکوت و ظلم؟

به اندازه موهای سرم بحث کردم ولی اصلا این رفتارش رو اشتباه نمی دونه و کاملا به خودش حق میده 

انسانیت......