hvhvfhv مدیر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 933 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 22 پست زندگی برام خیلی پوچه چه کنم خیلی موفقیت ها داشتم اما هیچ حس خوبی ندارم شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:) 1401/07/18 | 17:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hvhvfhv مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 933 😄 اینروزا خیلیا اینجوری شدن.. نه دلیلی برای زندگی دارن نه چیز دیگه.. هیچ حس شادی ماندگاری ندارن هی خب چرا خدا انسان بی هدفی مثل منو جونم نمیگیره شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19787 هی خب چرا خدا انسان بی هدفی مثل منو جونم نمیگیره بی هدف نیستی😁فقط دنبالش نمیگردیهدف اصلی رو پیدا نمیکنی غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
hvhvfhv مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 933 بی هدف نیستی😁 فقط دنبالش نمیگردی هدف اصلی رو پیدا نمیکنی هدفم مرگه فقط خواهر شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19787 هدفم مرگه فقط خواهر 😝مرگ هدف نیستهدف به چیزی میگن که دست خودت باشه و بتونی بهش برسیشاید ۵ بار خودکشی کنی ولی نمیری،چون خدا نمیخواد بمیریپس این نمیشه هدف😌مشکلی داری تو زندگیت؟ غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
hvhvfhv مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 933 😝مرگ هدف نیست هدف به چیزی میگن که دست خودت باشه و بتونی بهش برسی شاید ۵ بار خودکشی کنی ولی نمیری، ... هی خواهر 😢 شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19787 هی خواهر 😢 چرا هی؟.. غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
hvhvfhv مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 933 چرا هی؟.. مشکلاتم فراوان شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19787 مشکلاتم فراوان همه همینجوری هستن🤍مهم اینه بتونی تو مشکلات هم خوشحالی پیدا کنی واسه خودت غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•