بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چند سالهداین مشکل دارم هر وقت بهشون میرسم خوب میشن کافیه یه هفته انجام ندم دوباره همین شکلی میشه
شما کرم جِی یا ساج بخر یا وازلین بزن پلاستیک بکش جوراب کن پات بعد یکی دوساعت برو حمام سنگ پا بکش بعد صابون بزن و با ژیلت بکش روی پوست های مُرده پا کامل حذفشون کن نترس هیچ دردی نداره قشنگ فکر کن موهای زائد و داری میزنی بعدش بیا بیرون و کیف کن
خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
ببین تو یه وان نمک دریا و جوش شیرین و سرکه سفید میریزی از هرکدوم دوقاشق و سرکه یه لیوان و اب گرم مخلوط میکنی و هر روز نیم ساعت پاهاتو بزار داخلش بعدش تو حموم خوب کف پاهاتو تمییز کن اگه سوهان پا نداری با سنگ پا اما اروم بعدش روغن زیتون یا وازلین بزن و جوراب بپوش کاملا خوب میشه