2777
2789
عنوان

مبلی که نجس شده چطوری پاک کنم؟

1988 بازدید | 26 پست

پارچه مبل از ایناست که دستمال نمدار میکشیم لکه از بین میره ، ولی بالاخره خیس شده، راه حلی وجود داره؟ 

اگه خشک بشه ، کسی با لباس خیس بشینه ، آیا نجاست به جاهای دیگه انتقال پیدا میکنه؟

از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نجس چی شده؟ کسی جیش کرده؟

بله

از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓
چی ریخته روش؟

گلاب به روتون

یه شرکتایی هستن برای شستن مبل میتونین تماس بگیرین یه سوال کنید

فکر کنم اونا مثل شامپو فرش سطحی میشورن، کاناپه بزرگ هم هست 

زنگ بزنید روشویی مبل 

من یه مدت سگ داشتم اجازه نداشت بره رو مبل گاهی اوقات شیطونی می‌کرد ناقافل رو مبلم بود وقتی سگ  رو تحویل دادم  مبل ها م که خوبیش  این بود ابر نشیمن جدا میشد تمام روکشارو انداختم تو ماشین چون باید آب جاری رد بشه تا نجاست بره  اونم برای سگ 

بقیه نجاستم همینه آب جاری باید رد بشه 

بده مبل شویی خیالت راحت شه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
زنگ بزنید روشویی مبل  من یه مدت سگ داشتم اجازه نداشت بره رو مبل گاهی اوقات شیطونی می‌کرد ناقاف ...

کنده نمیشه