پارچه مبل از ایناست که دستمال نمدار میکشیم لکه از بین میره ، ولی بالاخره خیس شده، راه حلی وجود داره؟
اگه خشک بشه ، کسی با لباس خیس بشینه ، آیا نجاست به جاهای دیگه انتقال پیدا میکنه؟
از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓
از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس بگید روشویی مبل بیاد تو خونه میشورن براتون فقط مکش دستگاهاشون خیلی زیاده احتمال یه کوچولو شل شدن ...
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه، تا بخواد ببره و بیاره
آره عزیزم میان تو خونه میشورن دستگاه دارن کدوم شهر هستین؟
ممنونم دوست عزیز 🌹 تهران هستم
من مشهد هستم باخودم فکر کردم اگر مشهدین شمارشونو براتون بگیرم بفرستم 😉
بزرگوارید مهربانو❤️
برای رفع نجاست مبل تنها راه اینه که یه ساعت بزاری جلوی آفتاب سوزان.
آفتاب زمینی که توی فضای باز و دیواری که توی فضای بازه و امثالهم رو پاک میکنه اونم از طلوع خورشید تا غروب خورشید آفتاب مستقیم باید بتابه یعنی پشت ابر نره