2777
2789
عنوان

خانومای گل سوال درباره سونو NT

139 بازدید | 30 پست

سلام دوستای گلم 

من چهارشنبه بعدازظهر نوبت سونو ان تی دارم 

ولی شنیدم آزمایش خون رو بعدش زود باید انجام بدیم و از اونجا که بعدازظهر نمیشه آزمایش داد باید چیکار کرد؟؟؟

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرداش برو

دیر نیست عزیزم؟

شما این دوتا رو به چه فاصله زمانی انجام دادین؟

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘
عزیزم سعی کن همون روز بری خیلی بهتره دیگ نشد فردا صبحش زود برو

آخه بعدازظهر آزمایش انجام میدن؟

فرداش برو . ولی من ازمایششو عصر انجام دادما 

آخه دکترم برای چک کردن تیرویید گفته ناشتا باشم 

من فرداش رفتم 

یعنی سنو تا نوبتم شد و سنو انجام دادم  ساعتا حدودا ۵. ۶ عصر بود دیگه نشد ازمایش بدم 

ولی فرداش صبح زود ساعت ششو نیم رفتم آزمایش دادم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
اهان پس ازمایش غربالگری نیست چون تیرویید ربطی به ازمایش غربالگری نداره 

چرا هست غربالگریه

ولی دکترم تیرویید رو هم گفته چک کنم 

چرا هست غربالگریه ولی دکترم تیرویید رو هم گفته چک کنم 

خب عزیزم میشه دوتا ازمایش . یه غربالگری و یه تیرویید عصر غربالگریتو انجام بده فرداش برو واسه تیرویید 

یامیتونی قبل از سونو بری تیرویید بدی عصر غربالگری

من فرداش رفتم  یعنی سنو تا نوبتم شد و سنو انجام دادم  ساعتا حدودا ۵. ۶ عصر بود دیگه نشد ا ...

خیلی استرس دارم برای این آزمایش 😔

اگه سونو انشالله خوب باشه آزمایش نگرانی نداره؟

خب عزیزم میشه دوتا ازمایش . یه غربالگری و یه تیرویید عصر غربالگریتو انجام بده فرداش برو واسه تیرویید ...

راست میگیا آره اینجوری خیلی بهتره 

اینقد استرس دارم نمیدونم باید چیکار کرد 😔

خب عزیزم میشه دوتا ازمایش . یه غربالگری و یه تیرویید عصر غربالگریتو انجام بده فرداش برو واسه تیرویید ...

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم

شما تو این سن بارداری علایم خاصی داشتین؟

از کی شکمتون مشخص شد 

2790
2778
2791
2779
2792