فاطمهگلی76 مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان زنگ نزد پلی | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 32 پست یکی شمارمو گرفت ک جمعه بهم زنگ بزنه ولی نزد به نظرتون هنوز جای امید هست ک زنگ بزنه؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1401/07/18 | 11:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 خیره همش منتظرم اخه .اگه نمیخواست بزنه اصلا نمیگرفت مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
شکوووفه_خانوم_فلفلی1 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 3167 همش منتظرم اخه .اگه نمیخواست بزنه اصلا نمیگرفت شاید طوریش شده خدای نکرده لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 اره میخواسته تورو از سر خودش باز کنه اخه حتی پرسی کی زنگ بزنم ک راحت صحبت کنی مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 شاید طوریش شده خدای نکرده نمیدونم واقعا مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
شکوووفه_خانوم_فلفلی1 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 3167 نمیدونم واقعا حالا صب کن شاید بزنه لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 حالا صب کن شاید بزنه خدا کنه بزنه☺️ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
شکوووفه_خانوم_فلفلی1 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 3167 خدا کنه بزنه☺️ تو شمارشو نداری یا ایدیشو؟ بازدیدشو چک کنی لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 تو شمارشو نداری یا ایدیشو؟ بازدیدشو چک کنی یه آبدی اینستا ازش دارم فقط..اونم سین نمیزنه....فالورا و فالوینگاش هم ثابته تغییر نکرده مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 تو شمارشو نداری یا ایدیشو؟ بازدیدشو چک کنی مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
شکوووفه_خانوم_فلفلی1 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 3167 یه آبدی اینستا ازش دارم فقط..اونم سین نمیزنه....فالورا و فالوینگاش هم ثابته تغییر نکرده خب پس ان نشده انگاریا سرش شلوغه یا گوشیش طوریش شده شایدم خودش 😑 لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
شکوووفه_خانوم_فلفلی1 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 3167 پیااام نده دیگه بهششش لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 پیااام نده دیگه بهششش نه چرا زنگ نزدی رو پاک کردم .. مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 خب پس ان نشده انگار یا سرش شلوغه یا گوشیش طوریش شده شایدم خودش 😑 خودم میگم از عمد نزده مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
شکوووفه_خانوم_فلفلی1 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 3167 نه چرا زنگ نزدی رو پاک کردم .. اره اون چرا نزدی رو بپاک حتماااا لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
شکوووفه_خانوم_فلفلی1 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 3167 خودم میگم از عمد نزده حالا یه دو روز دیگم وایسا لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن