2777
2789

برا نهار فعلا هیچی 

سینه مرغ سوخاری. 

ماله دیشب بود بردم برا همسایم که پابه ماهه

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای بعد اط ظهری خیلی بده 🥴

خیلیییییی 

ولی این که شیفتاشون متفاوته باعث میشه بهتر و در آرامش بیشتر به تکالیفشون برسن 😅

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

من سینه ی مرغ و پیاز و یه حبه سیر رو ریختم غذاساز 

بعد ادویه زدم و مثل همبرگر قالب گرفتم گذاشتم یخچال 

انشالله ظهر که بچه ها رو آوردم نون گرد بگیرم با کاهو و گوجه خیارشور ساندویچ بزارم   

بچه هام خیلی دوست دارن 

کامل گفتم ایده بگیری   

برا نهار فعلا هیچی  سینه مرغ سوخاری.  ماله دیشب بود بردم برا همسایم که پابه ماهه

دمت گرم خانم کدبانو 

خدا برادرهات رو هم بیامرزه ،واقعا ناراحت شدم 😔😔

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

دیشب عدسی درست کزدم کلی هم گوشت ریختم با شوهرم دعوا داشتیم نخورد پسر بزرگم هم کلا دوست نداره به سختی یکم بهش دادم حالا اون عدسی تو یخچاله من رژیمم شوهرم ناهار نمیاد پسربزرگمم دوست نداره من چه خاکی به سرم کنم از دست اینا