2777
2789
عنوان

بیاید بگم زنه چی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 55 پست
نمیدونم شاید منظوری نداشت ولی کاش کلا چهرش و تن صداش بد نمیشد میتونست مهربونتر بگه

حق داری عزیزم

بعضی از این خانم های مسن متاسفانه، لحن خوبی ندارن

منداز حانب ایشون عذرخواهی میکنم 

ولی بیشتر فک کنم حسودیش شده🥰خوش به حالت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاا آدم حس بد نسبت به خودش میگیره با این نوع برخورد

هر کسی برای خودش حریمی داره ،وقتی دارن راجع به پوشش همچین نظری میدن رسما تجاوز به حریم شخصیه ، همون دین و ایمون نصفه و نیمه رو هم همینا ازمون میگیرن ،اصلا آدمو دلزده میکنن

بعد گفت خودمم خیلییی علاقه دارم به لاک ولی نماز میخونم نمیتونم بزنم گفتم بزن پاکش کن دوباره بخون 😒

آره همه این رفتارا از عقده و حسادته

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ممنونم از همگی خواستم دردو دل کنم 

الانم فهمیدم شاید لحنش بد بوده منظوری نداشته ویا ...

خودم برام درسی شد که اولا به مردم کاری نداشته باشم و الکی نظر ندم و اینکه به  لحن کلام خودم بیشتر دقت کنم 

زندگی با همه دشواری ها باز هم زیباست  
حق داری عزیزم بعضی از این خانم های مسن متاسفانه، لحن خوبی ندارن منداز حانب ایشون عذرخواهی میکنم&nb ...

فدات عزیزم...💓💓

زندگی با همه دشواری ها باز هم زیباست  
باورت میشه فقط هنگ کردم 😐به جماعت چه ربطی داره والا. من خودم که میرم مشهد حتی برا بازار هم چادر سر ...

حالامن چادریم کامل حجاب دارم مشهدخادم صدام کردرژت پاک کن   

اصلارژنزده بودم 

دوستان میدونم بعضی ازمذهبیابدبینتون کرده ولی همه مث هم نیستن من همیشه سعی میکنم باهمجنسام خوب رفتارکنم واحترام بذارم پوششونم واسم مهم نیست ربطی بمن نداره 

پس همه چادریاروبدندونین

منو و چهارتا دخترام ❣
واقعاا آدم حس بد نسبت به خودش میگیره با این نوع برخورد

حس بد به خودت نداشته باش

اینکه ادامه داده و گفته از عقده و حسادتش بوده که اینطوری رفتار کرده

فکر کن یه دیوونه تو خیابون بود

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آیین دینشون فرق داره دیگه مثلا اسلام با اونا یکی نیس … وگرنه خدا ک یکیه

در واقع اسلام تکمیل شده ی دین مسیحیت هست و مسحیت هم تکمیل شده ی دین  یهودیت

(به زبان ساده تر از مدرسه رو از ابتدایی تا دانشگاه در نظر بگیرین .با گذشت زمان برحسب کشش ذهنی مردمان اونزمانها) ...دین و ایین کاملتر میشده و هر پیامبری هم قبل قبلی رو تایید میکرده و به پیامبر اخری بشارت میداده

تفاوتی هم میبینیم بخاطر تحریفاتی که تو ایین ها و کتاب های مقدس  گذشته  شده والا هدفو مقصد یکی هست.

همون پرستش خدای یکتا

مثلا یهودیا میگن دنیا و خوشی هاش و سر زمین موعود  به ما وعده داده شده و ما نژاد برتر هستیم و...و....بقیه انسانها برده ما و برای خوشی ما خلق شدن. (بیچاره حضرت موسی کی همچین وعده ای داده آخه!)

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..