2777
2789
عنوان

بیاید بگم زنه چی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد گفت خودمم خیلییی علاقه دارم به لاک ولی نماز میخونم نمیتونم بزنم گفتم بزن پاکش کن دوباره بخون 😒

به اون چه ربطی داره اه اه این مذهبیا که فک میکنن میتونن تو کار همه دخالت کنن اصلا فرهنگ ندارند

وای...خوب کردی....منم باپسرم تومغازه بودم...بچم داشت بایه بچه دیگه بازی میکرد...یهوبچه افتاد...نمیدونم خالش بودکی بود...اومدبچمودعواکرد...یهوپشت گوششوگرفت گفت بچه های شلوغوکه مامانشون حواسشون نیس خودم ادب میکنم...رفتم جلوگفتم به چه حقی دست به بچه من میزنی...حقی نداری...دعوامون شد...بابای بچه هم دادمیزدمیگفت معلوم نیس ازکجااومدی....گفتم شماهامعلوم نیس مال کجایین بچه مردمومیزنین.....وای تاچندروزحالم بدبود....

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
خب لابد خودش لاک دوست داره بخاطر نماز نمیتونه ازت پرسیده دیگه چی میشه

نه آدم متوجه میشه اون حالتی که چهرش تغییر کرد و یه دفعه گفت مشخص بود فقط فضول و عقده ایه

زندگی با همه دشواری ها باز هم زیباست  
وای...خوب کردی....منم باپسرم تومغازه بودم...بچم داشت بایه بچه دیگه بازی میکرد...یهوبچه افتاد...نمیدو ...

خودشونو صاحب و اختیار دار مردم میدونن 

زندگی با همه دشواری ها باز هم زیباست  
منم رفته بودم مشهد یه خانومی میگه دخترم پات از بالای جوراب مشخصه و نامحرم میبینم فردا میخوای چطوری ج ...

میگفتی،شما که تو زندگی مردم سرک میکشید چطور،جواب میدید؟خدا خودش گفته لا تجسسو تو زندگی مردم فضولی نکنید😡