2777
2789
آره عزیزم بروآزمایش دنباله یه دکترزنان خوبم باش که تحت نظرباشی داروهم دیگه مصرف نکن ضررداره حتی استا ...

خیلی خوردم اخه مریص بودم دو هفته پیش دارو های قوی خوردم 🥺

آیفون تصویری هستم با اجازتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳روز گذشته از پریودم اما نامظنم  یکم زیادی ضعف میکنم گشنمه  خابمم میاد همش نوک سی ن مم د ...

خب عزیزم برو حتما امروز آزمایش بده بعدم برو زیر نظر یه متخصص خوب انشاءالله که دوران بارداری خوب داشته باشی و نی نی نازت رو سالم و صالح بغل بگیری😍😍🤗🤗

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
ممنون عزیزم باورم نمیشه 

اولش همینه منم از ذوقم وقتی بی بی چکم مثبت شد فقط گریه میکردم و سجده شکر به جا آوردم😍😍

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
کجای تهرانی؟؟ من یکی میشناسنم میکنه

سمت غربم ولی مهم نیس کجاس فقط خوب باشه رفتم حقیقت پیش یه دکتر انقدر انرژی منفی داد همین اول کار بدم اومد من هیچ مشکلی خدارو شکر گوش شیطون کر ندارم فقط گروه خونیم او منفیه برگشت گف سقط میشه خیلی ریلکس😕گف اگ لک دیدی حتما بیا

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
عزیزممم اولش همه باورنمیکنن ولی تااولین سونوگرافی رونرفتی وآزمایش ندادی حتی به همسرت نگو

ن نمیگم ب هیچ کس نمیگم اصلا هنو خودم باور نکردم 

فقط با قرصایی ک خوردم و استرسی ک داشتم دعا کن چیزی نشه

آیفون تصویری هستم با اجازتون
چ جالب  میگم استرس زیاد و قرص خطر نداشت من نمیدونستم

من قرص آرامبخش وپراپرانول مصرف میکردم ناخواسته باردارشدم باکمک دکتردوز داروهام روکم کردم وبعده یک ماه گذاشتم کنار ولی خداروشکربچم چیزیش نشد

ن نمیگم ب هیچ کس نمیگم اصلا هنو خودم باور نکردم  فقط با قرصایی ک خوردم و استرسی ک داشتم دعا کن ...

اون قرصایی ک میگی من خوردم من حتی امادگی حاملگی نداشتم چایی زعفرون غلیظ خوردم ولی خدا بخواد نگه داره هیچی نمیشه

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂