۳روز گذشته از پریودم اما نامظنم یکم زیادی ضعف میکنم گشنمه خابمم میاد همش نوک سی ن مم د ...
خب عزیزم برو حتما امروز آزمایش بده بعدم برو زیر نظر یه متخصص خوب انشاءالله که دوران بارداری خوب داشته باشی و نی نی نازت رو سالم و صالح بغل بگیری😍😍🤗🤗
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
اولش همینه منم از ذوقم وقتی بی بی چکم مثبت شد فقط گریه میکردم و سجده شکر به جا آوردم😍😍
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
سمت غربم ولی مهم نیس کجاس فقط خوب باشه رفتم حقیقت پیش یه دکتر انقدر انرژی منفی داد همین اول کار بدم اومد من هیچ مشکلی خدارو شکر گوش شیطون کر ندارم فقط گروه خونیم او منفیه برگشت گف سقط میشه خیلی ریلکس😕گف اگ لک دیدی حتما بیا
جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂