2777
2789
عنوان

عمل پلک

| مشاهده متن کامل بحث + 3490 بازدید | 22 پست
عزیزم کرم بیافین خیلی خوبه. برو از داروخانه بپرس میشه به زخمت بزنی. یعنی یه رد بخیه های وحشتناکی رو ...

گوشت اضافه رو چی؟ از بین میبره؟

معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن

اهان چون مامان من انجام دادپلکش همونجور ورم داشتدکترش گفته بود اخر اخرش شش ماهس ک خوب بشیاز سه ماه ت ...

برای دوستم کاملا خوب شد و همینطور دختر داییم فکر میکنم به پوست آدمها بستگی داره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت اضافه رو چی؟ از بین میبره؟

سوختگی های وحشتناک رو دیدم درمان کرده اینو نمی دونم گوگل بزن 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

وای منم رفتم کلینیک ماه نقره ایسه شنبه ای عمل کردم الان میبینم گوشت اضافه آورده

سلام عزیزم پیش کدوم دکتر عمل کردید ؟ الان پلکتون چطوره ؟هنوز رد بخیه و گوشت اضافه هست ؟ 

سلام عزیزم پیش کدوم دکتر عمل کردید ؟ الان پلکتون چطوره ؟هنوز رد بخیه و گوشت اضافه هست ؟

آره هست کمتر شده البته

کلینیک ماه نقره ای دکتر احسانی

۹‌بهمن رفتم شد ۵۰ روز تقریبا

آره هست کمتر شده البتهکلینیک ماه نقره ای دکتر احسانی۹‌بهمن رفتم شد ۵۰ روز تقریبا

منم همونجا دو هفته پیش عمل کردم پلکم هنوز هم پف داره هم گوشه پلکم انگار داره گوشت اضافه میشه به مشاور که گفتم میگه چیزی نیست بخاطر ورمه 😮‍💨

منم همونجا دو هفته پیش عمل کردم پلکم هنوز هم پف داره هم گوشه پلکم انگار داره گوشت اضافه میشه به مشاو ...

اونا کلا همینن

بخاطر اینکه نمیخوان زیر بار ترمیم برن

یکی از زیباجوها شنیده بود خود دکتر احسانی گفته روی چشم چپ تسلط ندارم

منم دقیقا چشم چپم خراب شده

شما دکترتون کی بود