2777
2789
عنوان

عمل پلک

3490 بازدید | 22 پست

بچه ها برام دعا کنید رد بخیه پلکم ناجور سفید شده ردش گوشه های چشمم برجسته اس دکتر رفتم میگن این برجستگیا درمان نداره رد بخیه اتم چون سفید شده نمیره پیام دادم ب دکترای دیگه برای ترمیم میگن پوست پلکت کمه نمیشه عمل کرد دم عروسیمه افسرده ام  هیچ امیدی ندارم اعتماد ب نفس ندارم بچه ها تو رو خدا برام دعا کنید این روزا خوب بشم تازه عروسم  کسی بوده مشکل منو داشته باشه درمان کرده باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان چون مامان من انجام داد

پلکش همونجور ورم داشت

دکترش گفته بود اخر اخرش شش ماهس ک خوب بشی

از سه ماه تا شش ماه

کم کم بعد از شش ماه کلا ورم و رد بخیه هاش رفت

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

تازه مامان من گوشه های چشمش مث یک تکه گوشت اضافه زده بود بیرون

با گوشت پاک کن روزی ده وقیقه ماساژ میداد الان کلا رفع شد خداروشکر

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

عزیزم کرم بیافین خیلی خوبه. برو از داروخانه بپرس میشه به زخمت بزنی. یعنی یه رد بخیه های وحشتناکی رو ترمیم کرده که نگم برات 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏