یه دختر 6 ساله دارم چند روز همش بهم خبر بارداری میدن رفته تو مخم دومی رو بیاریم اما همسرم زیر بار نمیره میگه احساسی برخورد میکنی میگه اینو به یه جا برسونیم هنر کردیم
در ضمن بگم من کلا عصبی هستم زود کم میارم سر همسرم غر میزنم
نظر شما چیه یه دونه بسه تو این دورو زمونه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوستان عزیز همه دارن از توقع بچه های این دوره میگن ولی من معتقد هستم ما پدر مادر ها نقش مهمی در ایجاد توقع فرزندانمان داریم لیکاش یک کم تو تربیت بچه هامون از بزرگتر هامون الگو بگیریم کی 20 30 سال پیش داشتن اتاق خواب مجازا و به تعداد فرزندان اینقدر مهم بود !!!!!! این فقط یک گوشه از تغییر غلط سبک زندگی های امروز هست من به شخصه از اینکه اتاق مستقل نداشتم نه تنها ناراحت نیستم بلکه خیلی هم خوشحالم چون از اولین جامعه کوچیکی که به نام خانواده وجود داشت تعامل و شراکت را یاد گرفتم به نظرم بچه های این دوره خیلیییییییی خودخواه و لوس بار اومدن
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
خودم سی و چهار سال.... نه واقعا دیگه بچه نمیخوام به خاطر شرایط افتضاحی که داریم..ولی خب خیلی دلم برای دخترم میسوزه همیشه این موضوع گوشه ذهنمو در گیر خودش کرده... ..
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
منم یه پسر شش ساله داشتم که دومی رو دست به کار شدیم تا به دنیا اومد شد همزمان با مدرسه رفتن پسر بزرگم اصلا به درساش نتونستم برسم بعدم منم اعصاب ندارم واین پسر دومم حسابی دست و پامو بسته انقد که میگم چه غلطی کردم البته ناشکری نمیکنم میمیرم واسش ولی اگه میدونستم شرایطم اینجوری میشه نمیاوردم