2777
2789
عنوان

سن ۲۲ به بالا بیاید دهه هفتادیا

484 بازدید | 49 پست

شما وقتی مدرسه میرفتین دبیرستان بودین همش استرس درسو داشتین؟ سخت بود براتون ؟ همش نگران و پر استرس بودین غر میزدین گریه میکردین؟ یا براتون آسون بود؟ یا براتون سخت بود ولی مهم نبود و بی خیالش بودین؟

دلیل این سوالم اینه که چندتا تاپیک دیدم که الان مدرسه میرن ولی استرس دارن و سخته براشون و دارن اذیت میشن

به نظرتون دلیلش چیه؟ کلا الان همه استرسی شدن ؟ یا درسا الان خیلی سخت شده؟ یا شما هم که سال ها پیش درس خوندین همین مشکلاتو داشتین و ربطی به الان نداره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین مشکلو داشتم 🙂

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

من متولد۷۸ام لیسانسمم گرفتم تموم شد اما همچنان خواب مدرسه و امتحان میبینم از استرس شدید موقع پرسش و امتحان هیچی یادم نمیموند عین کابوسه اصلا دوران بدیع

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'

یادمه درس هرسه تا زنگ باید میخوندم اگ یکیش میموند

ساعت میزاشتم پنج صبح بیدار میشدم میخوندم

چقد تباه بودم چقد استرس الکی دادم خودم😕

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

من استرس. داشتم و خیلی. میخوندم

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

من همیشه درسمو میخوندم اما نه استرس نداشتم میگفتم خوندم دیگه هرچی شد شد 

هرچقدم اومدم بالاتر حس بی خیالیم کمتر شد بعضیا کلا استرسی هستن 

بعضیا بخاطر خانواده هاشون میترسن بعضیا بخاطر نگاه بقیه تو‌مدرسه 

دیدی ک هرکی درسش بده همه یه مدلی باهاش برخورد میکنن انگار طرف گناه کبیره کرده

دلیلای زیادی داره

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...