2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو روز زایمان میکنی 

ب طور طبیعی نزدیک زایمان طول سرویکس خیلی خیلی کم میشه

نگران چی هستی

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

به من گفته علائم زایمان زودرس داری و خیلی استرس دارم کاش منم تابه هفته ۳۷برسم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

واقعا تو این هفته ها سرویکس برا چی چک میشه؟؟

من ۱۸ هفته ۲۶ بودم استرس هم نگرفتم 😐 رفتج سرکلاژ

تازه انقباض هم داشتم و مرتب شیاف و امپول و قرص تاااا الان.

شلوغش نکن بچه که کامله و هفته های زایمانته 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
واقعا تو این هفته ها سرویکس برا چی چک میشه؟؟ من ۱۸ هفته ۲۶ بودم استرس هم نگرفتم 😐 رفتج سرکلاژ &nb ...

نمیدونم دکتر سونوگرافی ترسوندم . گفت جفت رسیده و طول سرویکس کم شده . اب دور جنین هم ۲ سی سی کم شده 

واقعا تو این هفته ها سرویکس برا چی چک میشه؟؟ من ۱۸ هفته ۲۶ بودم استرس هم نگرفتم 😐 رفتج سرکلاژ &nb ...

منم انقباض دارم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
نمیدونم دکتر سونوگرافی ترسوندم . گفت جفت رسیده و طول سرویکس کم شده . اب دور جنین هم ۲ سی سی کم شده&n ...

بره گم شه چه دکتر نادونی

همه اینا طبیعیه دیگه

با پیشرفت بارداری سرویکس کوتاه میشه برا زایمان اماده میشه اب هم کم میشه

۲سی سی اصلا قابل حرف زدن هست که بهت استرس داد؟؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
اخه میخوام رشدش کامل بشه . تازه هفته ۳۷ داره شروع میشه 

هرچی استرس داشته باشی بدتره الان اصلا طول سرویکس چک نمیشه بعدشم از هفته ۳۶ به بعد طول سرویکس کم میشه تا موقع زایمان باید به صفر برسه ک بتونی زایمان کنی تو هنوز کار داری بیخودی با استرس بچتو اذیت نکن 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥