2777
2789

چند تا تاپیک خوندم برای کیت تخم گذاری خیلی سخت بود..من یه ماه اقدام داشتم که نشد نوشته بود با کیت خیلی احتمالش بیشتره...الان اصلا دو به شک شدم از کی باید رابطه داشت هر روز احتمالش قوی تره یا برعکس

از دهم پریود یک شب در میون داشته باش تا آخر

کیت و اینا از نظر من سوسول بازیه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا سخته😂😂😂 انگار باید معادله حل کنی ایشالا بزودی برات بگیره 

ولی عزیزم از روز هشتم نهم شروع کن تا بیستو یکم اینا دوره یه شب درمیون اقدام کن بعدم پاهاتو بالا بگیر قبل اقدام شوهرت قهوه بخوره خودتم چیز میزای طبع گرم بخور و حله

البته باید بدونی روز تخمک گذاریت کی میشه ها

نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍
واقعا سخته😂😂😂 انگار باید معادله حل کنی ایشالا بزودی برات بگیره  ولی عزیزم از روز هشتم نهم ش ...

پریودم بهم ریخته است بخاطر همین نمیدونم چیکار کنم...تخمک ازاد بشه تا چند ساعت زنده اس همون یه شب درمیون اوکی میشه؟

ببین عزیزم خودتو ادیت نکن هر وقت خدا بخواد همون لحظه میشه من سر پسرم از گیت هم استفاده کردم به نتیجه نرسیدم بعد سه ماه خودش شد ولی الان بدون اقدام با جلوگیری خدا خواست باردار شدم نمی دونم چطوری اصلا😶

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍