2777
2789

من شوهرم بارهاااا بهم خیانت چتی کرده...

یکی دوبارم خیانت جن سی کرده...

من بخاطر مشکل خونوادگیم و ترس از آیندم هی میبخشیدمش.

مشکلم اینه که مادرم به پدرم خیانت کرده... و کلا خیلی پشت سرش حرف میزنن تو فامیل و اشنا...بابامم بیکاره...شغلشو هر دیقه عوض میکنه...کلا ادم بیخیالیه...

الان من طلاق بگیرم خیلی بد میشه😭😭😭😭 

شوهرمم همش در حال خیانته....

نمیتونم تحمل کنم😭😭😭😭

شما بودین چیکار میکردین؟؟؟

عزیزم هیچوقت بخاطر خانوادت به خودت خفت و خواری نده ٫طلاق بگیر برو دنبال یه کاری زندگیتو نجات بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم شما سعی کن برای خودت شغل داشته باشی که استقلال مالی داشته باشی و بهش وابسته نباشی اینجوری هم سرگرم میشی هم مالی تامین میشی 

به خودتون برسید و اعتماد به نفس داشته باشید اون مرد لیاقت نداره خلایق هرچه لایق

عزیزم هیچوقت بخاطر خانوادت به خودت خفت و خواری نده ٫طلاق بگیر برو دنبال یه کاری زندگیتو نجات بده&nbs ...

خب با این مادرم و حرفای پشت سرش دیگه منم مطلقه میشم....دیگه تا اخر عمر تنها میمونم...مستقل هم نیستم...

خب با این مادرم و حرفای پشت سرش دیگه منم مطلقه میشم....دیگه تا اخر عمر تنها میمونم...مستقل هم نیستم. ...

نگید تا آخر عمر تنها میمونم ترس باعث میشه شما تو شرایط سخت گیر کنین و تصمیم اشتباه بگیرید ❤️

برو سر کار اگر میتونی واقعا چرا شاغل نیستی اونم با این وضعیتت عزیزم 

بعدم شوهرت ببخشید مثل اینکه کلا چشم و دل سیر نیست چند بارم خیانت کرده بهت 

از الان به بهونه مختلف اگه مثلا میری خرید یا جایی کارتشو بهت میده یه مبلغی مثلا 200 تومن و اینا رو در بیار داشته باش که نده به زنای دیگه

میش برای تاپیک جدیرم گزارش بزنید با اجازه استارتر نمیخوام اشنا ببینه🌷

عزیزم اگ میتونی طلاق بگیر یا یکاری کن شوهرت دیگ بهت خیانت نکنه چمدونم دوست داره خیلی یا تفریحی رفته مردک عوضی؟البته در هر دو صورت بد ولی وقتی طلاق گرفتی میتونی بری سرکار و با مهرت ی خونه فعلا داشته باشی در ضمن بچه ک نداری درسته؟

نگید تا آخر عمر تنها میمونم ترس باعث میشه شما تو شرایط سخت گیر کنین و تصمیم اشتباه بگیرید ❤️

شما بودین نمیترسیدین؟

خدای نکرده اگه شما بودین چیکار میکردین