2777
2789
عنوان

بچه ها ماها عروس شدیم که چی بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 181 پست

همون کاری ک توی مجردی میتونی کنی توی متاهلی هم میشه 

اینا کم چیزی نیستا 

ب نظرم یکم باید خودت و شوهرت برای سرگرمی و زندگیتون تلاش کنید برای همین کسل شده تفریح و تنوع ندارید

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن تنوع بده سفر باشگاه  خیلی هس

خب شوهرم عقیدش اینه که تا ماشین نخریم نمیریم مسافرت🥺

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃

بستگی داره هدفت از ازدواج چی بوده باشه اگر فانتزی و رویا پردازانه ازدواج کردی بله همین احوالی که داری طبیعیه ولی اگر از شوهرت مستقل باشی و خودت برای خودت کافی باشی و برنامه بریزی خود به خود شوهرت هم همراهی می‌کنه ، هدف داشته باش برنامه داشته باش و توی مسیر خودت باش به شوهرت هم کاری نداشته باش کم کم میبینی شوهرت هم باهات هم مسیره 

ضمن اینکه تربیت یه بچه سالم کم هنری نیست 

اوهوم خواهرمم میگف ازدواج اونی نیست که ما فکر میکنیم قبول یه سری مسئولیته و بهم میگفت ازدواج نکن چون چیزی نداره! اما خودش برای تحصیل یا کارای هنری و ورزشیش مثل سابق وقت میذاره و فقط به امور خونش بسنده نمیکنه 

بازم معتقده ازدواج چیزی نداره یع وقتا هم دردسره! 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

من ازدواج رو یه همراه و پایه خوب میدونم که قراره کنار هم چیزای خوب رو تجربه کنیم البته اگه ازدواج موفقی باشه 

حالا در کنارش مسئولیتایی هم دارن چه زن چه مرد که اگه با عشق انجام بشه سخت نیست

عزیزم هدفای خاص برای خودت انتخاب کن تغییراتی بده که حس کنی مفید هستی

مثلا چیا؟

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃

زندگی رو بخوای به این دید ببینی همش همینه دیدتو عوض کن باهم برین بیرون همون غذاتونو بخورین یه برنامه ریزی کنین یه روزایی پیاده روی داشته باشین یه زمانایی با رفیقاتون باشین بعد بچه میاد درگیرایی برای اون دارین کتاب و باشگاه میشه رفت

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

دقیقا 

باز به نظرم مجردی بهتره اگر خانواده گیری ادم نداشته باشه 

تنوع تو مجردی خیلی بیشتره تا متاهلی 

من مجردم ولی وقتی ب ازدواج فکر میکنم میگم تهش که چی 

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹