2777
2789
عنوان

بچه ها ماها عروس شدیم که چی بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 181 پست

صورتی جان من قبلا یه تایپیک دیگه فهمیدم متولد۸۴ چرا انقدر زود ازدواج کردی؟حداقل الان اقدام ب بارداری نکن

ب خدا زوده ب خودت میای میبینی افسرده شدی برو دنبال هدفایی برای تنها خودت

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

خب با شوهرت تفریح کن بازی کنید فیلم ببینید 

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣الان مجرد بودیم هدفمون چی بود؟؟؟

😂

اونجوری حداقل زیاد بودیم تو خونه حوصلمون سر نمیرفت

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃

نه اصلا این طور نیست

تو باید برای خودت هدف و برنامه داشته باشی سر کار بری باشگاه بری تفریح کنی در کنارش از بودن با همسرت هم لذت ببری

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
اینی که شما تعریف کردین اسمش هم خونگی ه

اون یکی پس چیه؟

میشه توضیح بدی؟

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃

تنوع بدین بر اساس علایقتون مثلا منو همسرم خیلی اهل بحث و گفتگو هستیم حالا قرار گذاشتیم یه روز در هفته رو یه موضوع جذاب انتخاب کنیم بعد مطالب ببینیم و باهم راجع بهش حرف بزنیم 

بخاطر همین چیزا ازدواج نکردم مجرد بودن خیلی راحت تره حوصلت هم سر بره مهم نیست.

دقیقا

همون کاری ک توی مجردی میتونی کنی توی متاهلی هم میشه  اینا کم چیزی نیستا  ب نظرم یکم باید ...

چیکار مثلا؟