2777
2789
عنوان

اونا که نی نی ۴ ماهه دارن بیان

167 بازدید | 25 پست

خانومایی که نی نی ۴ ماهه دارن بیان با هم همراه بشیم،قد و وزن و توانایی های بچمون و چک کنیم و وقتی خدایی نکرده مریض میشن تجربه هامون و بگیم،فقط خانوما توروخدا جوری نباشه مقایسه کنیدو خودتون و نی نی رو اذیت کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اسی با اجازت 

خانما توروخدا این تاپیکمو گزارش بزنین بترکه توروخدا 

یعنی یکی نیش ک یه گزارش بزنه چن روزه دارم میگم فداتون بشم گزارش بزنین شناسایی میشم عکس رو پاک نکردم توروخدا 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9458710&slug=نظر-بدین-یعنی-براش-مهمم-ک-مغذرت-خواهی-میکنه-شات&postId=253920783

زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀
دخترم یکسالشه ولی چهار ماهگی قدش ۵۵ وزنش ۷۸۰۰وچهار ماهگی باید گردن بگیره با دست اشیا رو بگیره دنبال ...

خداروشکر اینکارارو میکنه ولی سرش و خیلی صاف نمیگیره یکم سرش پایینه

اره اگه خدا بخواد منم سه ماه دیگه حس قشنگ مادریو کامل تجربه میکنم،ولی نگرانم همش میگم نکنه نتونم از ...

ببین بچه اول آدم خیلی خودشو اذیت می کنه،ولی بچه دوم خیلی از وجودش لذت میبری من الان پسرم خیلی آرومه خداروشکر همه میگن چیکار کردی،من میگم سعی کن وقتی شیر میدی بهش خیلی ریلکس باشی و بهش عشق بورزی و از خدا برای وجودش شکرگذاری کنی،حتما موقع شیردهی شرایط و فراهم کن که اذیت نباشه بدنت

خداروشکر اینکارارو میکنه ولی سرش و خیلی صاف نمیگیره یکم سرش پایینه

اشکال نداره دختر من شش ماهگی کامل گرفت گردنشو یه دکتر احمق منو ترسوند ولی پیشنهاد میکنم واسه سفت شدن گردنش دمر بزاریش بعد جلوش اسباب بازی تکون بدی تحریک بشه گردنشو بیاره بالا