2777
2789

۵۱ ناد علی برداشته شد 

حاجت دارا نیت کنید و تعدادی اعلام کنید تا جمعه وقت هست که بخونید💚

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۰ تا بر میدارم  ی اس سلامتی پسرم  که صحیح و سالم بیاد‌خونش  دعاش کنید

انشانه حاجت روا بشی عزیزم

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

من ۵تا برمیدارم  

ب نیتی ک تو دلمه برای بچمه توروخدا برام دعاکنید خدا زبون بعضی ها رو ببنده که بچم ... بماند ففط محتاج دعای تک تک تونم توروخدا دعام کنید هرشب استرس این حاجتمو دارم 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
ممنونم امروز 9 که بیمارستان باشم میخونم  دعا منید برای پسرم

حتما عزیزم انشالله صحیح و سالم میاد خونه دعای ناد علی خیلی معجزه میکنه 

من ۵تا برمیدارم   ب نیتی ک تو دلمه برای بچمه توروخدا برام دعاکنید خدا زبون بعضی ها رو ببنده که ...

انشانه خدا به برکت همین ناد علی حاجت دلتو بده 

منم ۳تا میخونم التماس دعا 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین