همه چیم افتاده رو روال از نظرکاری درسی حتی پوستم ک جوش میزد خوب شده خانوادم دیگ گیراشون کمتر شده جایی ک میخاستم استخدامم کرد خیلی راحت وسیله تی ک لازم داشتم یک نفر بهم داده و.... الان حس میکنم اینهمه همه چیز خوبه یکدفعه نکنه قراره یک اتفاق بدی بیافته 😐😐😐😐 کسیم ک دوست دارم رابطه ام باهاش تموم شع یه ادم سمی هست خوب از چشمم داره میوفته کم کم داره تموم میشه ولی میترسم نکنه چیزی بشه😑
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟