2777
2789
عنوان

میترسم

101 بازدید | 6 پست

همه چیم افتاده رو روال از نظرکاری درسی حتی پوستم ک جوش میزد خوب شده خانوادم دیگ گیراشون کمتر شده جایی ک میخاستم استخدامم کرد خیلی راحت وسیله تی ک لازم داشتم یک نفر بهم داده و.... الان حس میکنم اینهمه همه چیز خوبه یکدفعه نکنه قراره یک اتفاق بدی بیافته 😐😐😐😐 کسیم ک دوست دارم رابطه ام باهاش تموم شع یه ادم سمی هست خوب از چشمم داره میوفته کم کم داره تموم میشه ولی میترسم نکنه چیزی بشه😑

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر اسپند دود کن

باش

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
هیچی نمیشه اینا خرافاته

اره باید نیرو مثبت جذب کنم

اره باید نیرو مثبت جذب کنم

والا نیرو جذب کردن هم خودش خرافات و روان شناسی زرده.

نیرویی وجود نداره که کارای شما رو بندازه رو روال یا از دور خارج کنه.

این خلق و هورمونای شمان که به نحوه تصمیم گیریتون کمک میکنن و باعث اتفاقات میشن