2777
2789
عنوان

خانومایی که زایمان کردین بیاین🥺

860 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

من بیمارستان تامین اجتماعی میخوام‌ زایمان کنم اما فعلا سزارین یا طبیعی مشخص نیست

میخوام بدونم برای بعد زایمان از چه لباس زیر و نواربهداشتی استفاده کنم بهتره?

پیشنهادی دارین?

برام‌مهمه لطفا راهنمایبم‌کنید

هرچه دلم خواست نه آن می شود،هرچه خدا خواست همان می شود ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوشک بزرگ،و لباس زیر یکبار مصرف بخر....بیمارستان دولتی هیچی نمیده،خودت بخر بزار کنار که همسرت بیاره ،آوره نشه تو مغازه ها....

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

لباس زیرت سعی کن نخی ویک سایز بزرکتربگیری ک اگ طبیعی بودی اذیت نشی....نواربهداشتی روزای اول ازاین بزرکا باید بگیری ....بعدش دیگ نوار بهداشتی نعنولی بزار چون من خودم مشبک حساسیت داشتم....

از من به شما نصیحت ش ورت یکبار مصرف و پوشک بچه بزرگ نبر اون پوشک ها که چسب نداره خیلی داغونه ببخشید گوله گوله میشه دهنت سرویس میشه من دوتا نوار بهداشتی کنار هم میذاشتم البته بعد اینکه پوشک بردم و دیدم بی فایده است شورتم چنتا ش ورت کهنه بردم و انداختم دور 

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   

بستگی به شدت خونریزی داره  تو بیمارستان پوشک  دادن بهم اما خونریزیم کم بود اومدم خونه همون نوار بهداشتی میزاشتم ش و رت یکبار مصرف یگیرین یا چند تا از اون ارزونها که کثیف شد بندازین دور 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
تو بیمارستان که نوار بهداشتی نمیزارن پوشک بزرگ از اون ساده ها  میگن بگیرین

چرا میذارن مت دو بسته بردم پوشک ها خیلی داغونن جذب نداشتن

موقع بچه های من که نذاشتن گفتن فقط پوشک بیمارستان خصوصی هم بود 

تازگی میذارن من خواهرم خصوصی بود نوار برد نوار جذبش خیلی بهتره 

2790
2778
2791
2779
2792