2777
2789

مبارررکه به سلامت بغل بگیریش 😍♥️
امیدوارم منم به زودی بی‌بی چک دوخط ببینم 😭

لطفا دعام کنید ✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه توصیح بدی؟و تعریف کنی؟ منم امروز روز ۱۵ بعد از hcgهس شرایطم مثل شماست.نمیدونم باردارم یا نه ۴ ...

سلام‌عزیزم 

شما چون آمپول زدی خود آمپول هورمون بتا رو زیاد می‌کنه نو بدن و مثبت کاذب نشون میده 

وایسا از موعدت بگذره مطمین تره 

واااای مبارکه عزیزم  چه علائمی داشتی؟

مرسی عزیزم ببخشید نتم کار نمیکرد دیشب من هنوزم علائم خاصی ندارم  وقتی بی بی مثبت شد باورم نمی‌شد چون هیچ علائمی نداشتم 😂☹️ 

انشالله به سلامتی بغل کنیش چیکار کردی مشکلتون چی بود؟

ببخشید دیر جواب دادم من همسرم واریکوسل داشت خودم که آخرین سونو تنبلی تخمدان نشون داد دکتر پروژسترون نوشت تا ده شب بخورم بعد اونم که لتروزول و کلموفین باید میخوردم که کارم به اونجا نکشید باردار شدم با بتای ۲۱۵۱.۰۰۰😁

اي جون دلم چقد از پري گذشته يود؟درمان كردي؟چند سالت؟مشكلي داشتي؟جان من كامل بكو

ده روز  مدروکسی پروژسترون میخوردم ولی من این ماه خیلی بیخیال بودم منتظر پریودی بودم که لتروزول و کلموفین و شروع کنم که بی بی زدم مثبت شد ۲۲سالمه مشکل همسرم واریکوسل بود منم ماه قبلش رفتم دکتر کفت تنبلی تخمدان داری