2777
2789

هعییی

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا به زودی حال هممون خوب میشه عزیزم. توکل به خدا 🌷

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

سلام عزیزم.

چرا شادی و آرامش خودت رو در گرو کسی دیگه می دونی؟

اگر این مرد و این زندگی مشترک برای تو مامن آرامش و شادی نیست و منبع درآمد و محل سکونتی خواهی داشت که عزت نفس و حرمتت حفظ شه، روح و قلبت رو نجات بده.

اگر این شرایط رو نداری توی زندانی که خودت رو متصور می کنی بمون و از امکانات کم یا زیاد استفاده کن و سعی کن راه رو به سمت رهایی هموار کنی.

اینکه بشینی زانوی غم به بغل بگیری و نیازمند توجه زندانبان خودت باشی برات جز افسردگی و بیماری اعصاب چیزی نداره.

اگر نظر من برات مفید بود خوشحالم می کنی اینستای منو فالو کنی عزیزم:

@ghazal.shirdelpour

بلد نیستم حذف کنم