2789
عنوان

کراتین

102 بازدید | 16 پست

موهام دکلره کردم.میخوام کراتین کنم چ مارکی خوبه‌؟

و اینکه موهام انگار‌حالت خرد شده و وز داره

ممکنه  وقتی کراتین کنم بریزه کچل شم؟😐

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

کراتین نکن

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کراتین خوب نیس پروتئین تراپی خوبه

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

چرا مگه چجوریه کراتین 

کراتین خراب میکنه مورو 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

مارک رو نمی‌دونم 

ولی خیالت راحت جای خوب انجام بدی موهات خراب نمیشه 

من ۸ ماهه کراتین کردم پایین موهامم سوخته بود عین ابریشم شده آخ نگفته تو این ۸ ماه

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

چرا ؟

کچل میشی 

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            
مارک رو نمی‌دونم  ولی خیالت راحت جای خوب انجام بدی موهات خراب نمیشه  من ۸ ماهه کراتین کر ...

گلم حدودا چقدرر رو موهات بود ک شستی؟

و بخارش چشم و...نسوزوند؟ چون میگن بخار و..داره

و اینکه موهاتم ریخت؟یا نه 

گلم حدودا چقدرر رو موهات بود ک شستی؟ و بخارش چشم و...نسوزوند؟ چون میگن بخار و..داره و اینکه موهاتم ...

از ساعت ۱۱ صبح تا ۹ شب اتو کشی طول کشید 

بعد از اونم شست و سشوار کشیدن 

اون لحظه که در مواد رو باز کرد یکم چشمام سوخت در حد دو سه ثانیه 

نه قبلش اوزون تراپی انجام داد اصلا نریخت موهام 

از ساعت ۱۱ صبح تا ۹ شب اتو کشی طول کشید  بعد از اونم شست و سشوار کشیدن  اون لحظه که در م ...

موهات بلنده؟ ینی از صبح تا شب؟ چقدر زیاااد

موهات بلنده؟ ینی از صبح تا شب؟ چقدر زیاااد

نه زیاد تا وسطای کمرم بود چون  هر دسته کوچیک مو رو  چند بار با مواد ماساژ داد و  چند بار از بالا تا پایین اون دسته مو رو  اتو کشید و چهار مرتبه کامل اتو کشی کل مو رو انجام داد خیلی طول کشید ولی خب عمری کار کرد دگ