2777
2789
عنوان

چقد زندگی بیخود شده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن یه تقدیر ازش کردن تقدیر میخوای چیکار ، مهم اون حقوقه که بهت میدن دانشگاه نون و آب نمیشه تو شغلتو داری از دستش نده

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
نیا بیرون از کارت،همزمان پیامنور لیسانستو بگیر،غیرحضوری امتحان بده،بخدا تا بخوای کار پیدا کنی پیر می ...

جایی ک ازت سواستفاده کنن حاظری بمونی!

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

میتونی سرکار میری کنارشم درس بخونی.ولی اینکه کارت رو ول کنی و درس بخونی به امید دوباره سرکار رفتن.اشتباه محضه

هیچ کس باب دل ما حرف نمیزنه.نمیتونی منظر باشی بشینی کی ازت تعریف می‌کنه.کار خودت رو بکن و از هیچ کس هیچ انتظاری نداشته باش

جایی ک ازت سواستفاده کنن حاظری بمونی!

فک میکنی سایر کارها گل و بلبله،دوستم با استخدامی قبول شد همینو میگه که اذیتش میکنن و.....

از من میشنوی بیای بیرون باید دنبال کار آزاد با سرمایه خودت باشی

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕

چخبرته عزیز من جوگیر نشو لطفا شمایی که این همه سختی کشیدی حیفه الان ولش کنی فک میکنی بری داشنگاه لیسانس بگیری چی میشه؟کار برات ریخته؟ نخیر میری چهارسال عمرتو تلف میکنی لیسانس میگیری دوباره محتاج به همین کار الانت میشی تو این دوره زمونه اگه کار داری باید دوستی بچسبی نه بخاطر اینکه یکی دیگه رو تشویق میکنن خودتو بدبخت کنی الانم بشین سرکارت کاریم به بقیه نداشته باش اگرم خیلی دوس داری در کنارش درس بخون انشاالله موقعیت های بهتری واست پیش میاد

لایک نکن مرسی❤️
ول کن یه تقدیر ازش کردن تقدیر میخوای چیکار ، مهم اون حقوقه که بهت میدن دانشگاه نون و آب نمیشه تو شغل ...

پس فردا روزی اومدیم منو کنار گذاشتن کلا چون قراردادی ام و اونو رسمی کردن،من حتی لیسانس هم ندارم ک جایی مشغول شم چاره چیه اونوقت

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃