2777
2789

بله شپش روی سر از یک نقطه ب نقطه دیگه میپره پرشش در حد یه سانت دو سانته

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسیاری تصور می کنند که شپش ها می توانند پرواز کنند و می توانند از سر یک نفر به سر فرد دیگری بپرند و او را آلوده کنند. شپش ها نمی توانند پرواز کنند اما می توانند با سرعت زیاد حرکت کنند

مشاوره رایگان حقوقی برای عزیزان با ذکر صلوات (بنده وکیل نیستم حقوق خوان هستم)

عزیزم نگرانی جهت پیشگیری قطره معجزه بزن عالیه نهایت قیمتش۴۰عطاری هاهست 

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

شپش نمیپره عزیزم ولی کنار طرف باشی ی حرکت ریز میزنه و میاد رو سرت .من گرفتم و به راحتی از شرش خلاص شدم

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
شپش نمیپره عزیزم ولی کنار طرف باشی ی حرکت ریز میزنه و میاد رو سرت .من گرفتم و به راحتی از شرش خلاص ش ...

ببین روی سرم پیدا کردم خب؟ گذاشتمش تو جعبه کفش ک سفیده مشخص باشه 

هی میپرید اینور اونور

ببین روی سرم پیدا کردم خب؟ گذاشتمش تو جعبه کفش ک سفیده مشخص باشه  هی میپرید اینور اونور

نمیشه عکسشو بفرستی؟

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
ببین روی سرم پیدا کردم خب؟ گذاشتمش تو جعبه کفش ک سفیده مشخص باشه  هی میپرید اینور اونور

خودسه

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
شپش نمیپره عزیزم ولی کنار طرف باشی ی حرکت ریز میزنه و میاد رو سرت .من گرفتم و به راحتی از شرش خلاص ش ...

چیکار کردی

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲