2777
2789

اقوام بابام که کانادا هستن به شدت اصرار دارن برم پیششون اونجا والا خودم هم مخصوصا این چند روزه خیلی ناامید شدم از زندگی داخل ایران خودتون اوضاع رو بهتر میدونید دیگه نیاز به توضیح من نیست من واسه قبول شدن تلاش خیلی زیادی کردم دوسال کامل خودمو حبس کردم ولی واقعا اینجا موندن انگار آینده ای  روشنی نمیبینم واسه خودم  

الان نظر شما چیه من ورودی بهمن هستم و میتونم انصراف بدم  .. البته میتونم اول کارای مهاجرت رو درست کنم بعد انصراف بدم برم اینجوری بهتره ؟؟

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول کارای مهاجرتت رو انجام بده بعد برو

من دندون خوندم دوتا از بچه هامون یکی ترم دو رفت امریکا یکیم ترم پنج رفت المان.

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.

باید ریسک کنی،منم عمه م اصرار داشت برم ولی من توانایی ریسک نداشتم،یکی از همکلاسی هلم ترم‌چهار همین کار رو کرد اما از سرنوشتش خبری ندارم،شما تحقیق کن و اگه توانایی ریسک داذی برو

خیر درست و بخون و برای ادامه تحصیلت مهاجرت کن

با مدرک پایین بخوای بری خیلی واست سخته

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

وای نه دختر مگه دیوونه ای واقعا؟ تو اگه بخوای مهاجرت کنی هم با رشتت میتونی مهاجرت کنی هر موقع کخ بخوای  

الان میخوای بری اونجا چیکار کنی ؟ 

و كلا يه توصيه دوستانه كنم بهت 

به اميده كسه ديگه اي بجز خانواده خودت اصلا نرو 

تو نميتوني تا ابد پيش بقيه و به اميده بقيه باشي بايد يا خودت باشي و خودت يا هيچي 

اين تجربه ايه كه براي تقريبا هركس مهاجرت كرده و پيش دوستاش خصوصا اقوامش رفته داشته