2777
2789

خواهر شوهرم ۱۵ یا ۲۰روز پیش انجام داد ۱۵روز خوب شد

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم 

من وقتی میرم سرویس اذیت میشم بارداری خارج از رحم هم داشتم فکر میکردم بخاطر اونه ولی با یک طب سنتی صحبت کردم گفت دلایل زیاد داره 

یکیش شقاقه

شما هم اذیت میشین؟

سلام عزیزم  من وقتی میرم سرویس اذیت میشم بارداری خارج از رحم هم داشتم فکر میکردم بخاطر اونه ول ...

خیلی اصلا دردش خیلی ناجوره یکسال دارم من دیگه خسته شدم

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
شقاق چه فرقی با بواسیر داره؟

شقاق بریدگی بواسیر تورم رگ های خونی من جفتشو دارم از یه خانوادن روش درما نسونم یکیه تقریبا

شقاق بریدگی بواسیر تورم رگ های خونی من جفتشو دارم از یه خانوادن روش درما نسونم یکیه تقریبا

من چندسالیه بیرون زوگی کوچیک دارم تو اون ناحیه ولی جدیدا خیلی اذیت میشم ربطی هم به اون بیرون زدگی نداره نمیدونم دکتر چی برم حس میکنم پر از زخمای ریزه

من چندسالیه بیرون زوگی کوچیک دارم تو اون ناحیه ولی جدیدا خیلی اذیت میشم ربطی هم به اون بیرون زدگی ند ...

جراح عمومی متخصص داخلی 

چند روز طول کشید تا خوب بشی؟

خیلی زود خوب شدم 

اصلا ترس یا درد زیادی نداره 

من تو مطب با بی حسی موضعی انجام دادم چون نمیخواستم برم بیمارستان شب بمونم و بیهوشی بگیرم 

عملش شاید ده دقیقه هم نشد 

بعد عمل کمی درد داری باید مسکن بخوری و روی نشیمن گاه بشینی 

شکمت باید روان باشه 

فرداش میری حمام ،شکمت کار کنه و باند داخل مقعد در بیاد 

از روز دوم کمکم بهبود پیدا میکنی 

دردی که عملش داره شاید نصف وقتی شقاق داری نیست 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
2790
2778
2791
2779
2792