2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من وحشناک درد داشتم طوری که باسنم ازدرد بی حس میشد 

شبها نمتونستم بخوابم ،بیچاره شده بودم 

نترس اصلا 

فقط دکتری برو که این عمل زیاد انجام دادن 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
من وحشناک درد داشتم طوری که باسنم ازدرد بی حس میشد  شبها نمتونستم بخوابم ،بیچاره شده بودم  ...

كدوم دكتر رفتي گلم آدرسشو مطب و اسمشو بگو

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

استارتر منم مثل توام ولي شوهرم از عمل خيلي منو ترسونده ب خدا از افسردگي دارم ميميرم

تا کی اینجوری بمونیم خب بالاخره باید درست شه 

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
شما تهراني ؟

گفتم گلم 

خواهرانه بهتون میگم ,به ترست غلبه کن تا راحت بشی 

من شبها دو ساعت به دو ساعت کیسه اب جوش استفاده میکردم 

شما در این حد هستی؟

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
گفتم گلم  خواهرانه بهتون میگم ,به ترست غلبه کن تا راحت بشی  من شبها دو ساعت به دو ساعت ک ...

بيرون زدگي درد و سوزش الانم هي مياد بيرون نميره تو اصلا مردم من

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

من بواسیر دارم تو چند مرحله دکتر عمل کرد ولی یه بیرون زدگی بعد عمل رفع نشد. منم دیگه نتونستم به دکترم اعتماد کنم چون هر سری کلونسکوپی می کرد بهم می گفت یدونه مونده که چون دردش زیاده دفعه بعد دوباره بیا ولی دفعه ی بعد می گفت بیشتراز یکیه . دوست دارم لیزر کنم ولی مطب یه دکتر دیگه زنگ زدم گفتن اصلا هیچ دکتری تو شهر ما با لیزر درمان نمی کنه بواسیرو

دکتر قبلیم فوق تخصص کلورتال بود ولی خیلی پولکی بود😶 کسایی که با لیزر درمان شدن پیش کدوم دکتر و کدوم شهر رفتن؟ برا من درد نداره فقط وقتی یبوست میشم خونریزی می کنه و اینکه بیرون زدگی هم خودم حس می کنم

🌻💜🌻💜🌻