2777
2789
عنوان

چرا هر پسر منو می بینه عاشق نمیشه

932 بازدید | 59 پست

گاهی فکر می کننم شاید از تیپم هست کلا هرکی قرار میزارم دفعه دوم بهانه میاره میگه خوشبخت بشی لیاقت بیشتر از من عصبانی شدم کمک بکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا گاهی فکر می کننم چطور مردم سه سال دوست میشن درحالی که من نمی تونم پسر جذب بکنم

من مثل توام، و میدونم مقصرم خودمم 

کلا اخلاق و رفتارم جذب کننده نیست حتی درمورد خانما

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

پسرا هرچیز قشنگی هم داشته باشن دنبال قشنگترینن یا دوس دختراشون رو با دوس دخترای دوستشون مقایسه میکنن کلا موجودات دمدمی هستن تو خودتو ناراحت نکن اونیکه باید بیاد و بمونه یه روزی میاد

چرا با هرکسی میری تو رابطه و باهاش قرار میزاری

کلا از این قرارا خوشم نمیاد 

احساس میکنم در شان دختر نیست 

دختر ناز داره. احترام داره. نه اینکه بره سر قرار بعد پسره به خاطر قیافه و... همه چیو بهم بزنه