2777
2789
عنوان

هدیه به مادر زن

515 بازدید | 15 پست

سلام خانما، شما رسم دارید بعد از زایمان تون برای مادر تون هم هدیه بگیرید برای قدر دانی از زحماتش، اگر رسم دارید چ هدیه ای میگیرید؟ 

من دوس دارم بگیرم ولی فکر میکنم،  شوهرم زیر بار نره، چون مادر زن سلام هم زیر بار نرفت. 

ولی مامانم طفلی خیلی برام زحمت میکشه، الان ک نزدیک زایمانم هست،  کل آشپزخونه و خونم رو خونه تکونی و تمیز کرد، خیلی هم برای ناهار و شام میرم خونش و بهش زحمت میدم. 

براش پارچه بخر شوهرتم لازم نیست بدونه ..... 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما رسم نداریم  اما وقتی میدونی همسرت زیر بار نمیره چرا اینقدر به مادرت زحمت میدی 

حداقل دیگه نهار  و شام زیاد خونش نرو   ببخشیدا ولی آدم باید بی چشمو رو باشه اینهمه محبت ببینه یه کادو نخره  چیمیشه مگه

منم مادر زن سلام خواهرشوهرام برا مادرشون سال ۸۷ اینا ک ازدواج کرده بود کریستال بوهیمیا برده بود ی شیرینی خوری شتید الان ۲ تومن اینا باشه

من عروسی کردم دستور داده بود ب شوهرم پارسیان ببر

منم بی سرو صدا رفتم ربع سکه خریدم برا بابام پیرهن برا برادرامم لباس

اگ ی روزم بچه دار شم شاید اگ پولی داشتم ی انگشتر یا پول میدم بهش

ولی عمرا بزارم بیاد کمکم

دلم نمیاد بقیه فقط بخورن این کار کنه

شوهرت حرف زد بگو خودت تابحال دیدی مامانت بیاد یه لیوان اب بده دستم.ولی مامانم حونشو برام گذاشت.بعدم ...

دیگ تلاشمو میکنم، تقریبا ماه بعد زایمانمه، نمیدونم از الان بگم یا بعد از فارغ شدن

ما رسم نداریم  اما وقتی میدونی همسرت زیر بار نمیره چرا اینقدر به مادرت زحمت میدی  حداقل د ...

خب دیگ ب کمکش احتیاج دارم، تنهایی از پس کارام برنمیام.تو این شرایط. 

منم مادر زن سلام خواهرشوهرام برا مادرشون سال ۸۷ اینا ک ازدواج کرده بود کریستال بوهیمیا برده بود ی شی ...

مگه فقط تو مراسم مادرزن سلام نباید به مادر هدیه داد؟

شما که واسه همه ی اعضای خانواده خریدید

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

به نظرم یه کادو خوب بخر که یادگار بمونه از تولد فرزندتون مثلا صنایع دستی بخر که موندگار باشه از فروشگاه اینترنتی صنایع دستی آقاجانی راحت میتونی بخری تازه کارت گراتی و ضمانت داره اگه بخواد هم بعدا میتونه ببرتش تعویض کنه حتی بعد پنج سال انواع صنایع دستی هم داره فیروزه کوبی، الماس و تراش، 

https://aghajani.net/wp-content/uploads/2022/06/DC-067-291x291.jpg

https://aghajani.net/wp-content/uploads/2022/05/بشقاب-25-شبکه-بری-copy-Copy.jpg