2777
2789
عنوان

حال روحی 😓

103 بازدید | 13 پست

خانما میشه یه حرفی بهم بگید که حالم خوب شه امروز داره از زمین و آسمون بد بیاری برام میاد ب مهربونیتون نیازمندم. واقعا دیگه کم آوردم 😓😓

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قران بخون آرامش بگیری 

امروز روزمو با کلی قرآن و خدایا خودت بخیر کن شروع کردم دو دیقه نگذشت ماشینم تصادف کرد 

بعد دعوا و جر بحث انقد حالم بده ک همش خود بخود اشک میریزم 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

زندگی بالا و پایین داره مثل چرخ و فلک همه و همه سختی کشیدن همهههه هیچکس از گریه های هیچکس خبرنداره توکل بر خدا

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
زندگی بالا و پایین داره مثل چرخ و فلک همه و همه سختی کشیدن همهههه هیچکس از گریه های هیچکس خبرنداره ت ...

♥️

امروز روزمو با کلی قرآن و خدایا خودت بخیر کن شروع کردم دو دیقه نگذشت ماشینم تصادف کرد  بعد دعو ...

اشکال نداره ما هم دو شب پیش تصادف کردیم کلی خسارت دادیم ماشین خودمونم داغون شد 

پس عادت میکنید  بعضی غما خیلی سنگینن فراموش نمیشن ادما فقط عادت میکنن نسبت به وضعیت

بخاطر عشقم طلاق گرفتم الان دوباره ازدواج کردم ولی بابای دخترم نمیزاره تلفنی هم باهاش حرف بزنم دخترم منو ب باباش ترجیح میده بعد هشت ماه اومد پیشم تا اسم باباش میومد گریه میکرد میگف نمیرم ولی حضانت بااونه مجبور شدم بدم بهش امسال قرار بود بره پیش دبستانی باباش ثبت نامش نکرده دلم خونه واس بچم الان باید با ذوقوشوق میرف پیش دبستانی ن که خونه عمه خونه مامان بزرگ آواره بشه اونم تو شهرستان 

انقد دلم گرفته میگم ب باباش بگم بخاطر دخترمونم ک شده ی خونه بگیره منو دخترم بریم باهم زندگی کنیم ولی از بعدشم میترسم ک نتونم تنهایی از پس مشکلات بربیام من ی دختر وابسته ب خونواده و شوهرمم خیلی قوی نیستم نمیدونم چیکار کنم عذاب میکشم وقتی ب بچم فک میکنم چقد آرزوها واسش داشتم الان اگه پیشم بود بهترین وسایلارو میگرفتم میبردم مدرسه ای خدا ی کاری کن