2777
2789
عنوان

دارم گریه می کنم

407 بازدید | 21 پست

همش تنهایی

دلتنگی

حسرت

زندگی خراب شده

تاوان چی رو میدم

با جنبه ها بیاین

مزه پرون ها واونایکه درکشون کمه نیاین

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

چی شده دختر 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

اسی تا اونجا که من اطلاع دارم مطلقه هستید شما و دوست دارید ازدواج کنید به نظر من فعلا سرگرم کنید خودتون رو تا آدم درست سر راهتون قرار بگیره مرد جماعت ارزش ی قطره اشک ریختن رو نداره

عزیزم بیشتر تو اجتماع حضور پیدا کن

اگه شاغل نیستی یه کار جور کن؛اینجوری با با افراد بیشتری در ارتباط هستی و بیشتر دیده میشی

اگه تو محلتون معرف ازدواج هست بسپار بهش

هزاران نفر آقا هستن شرایط شما رو دارن و دنبال ازدواجن

اینقدر ناامید نباش؛امیدوارم به زودی مشکلاتت حل بشن

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

جدایی دلتنگی

پیام دادم بهش به شوهر سابقم

واسه بدهی بانک زنگ میزنه

وامی که گرفته سه تاوام بنامم

به بدهیش  کار ندارم

واینکه گفته پرداخ ت میکنه

وخلاصه وقتی پیام میده دلم میگیره ومیگم این دیگه شوهرمن نبست

ازاین ش می سوزم

واینقدر خونسرد

توپیامهاش میگه درود ..

وبقیه شو مینویسه

چه راحت گذاشت ورفت

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.