2777
2789

@مامان ۳کلهپوک

اینو نوشته تو امضاش

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تست آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینش چقد شد ؟ عملش چجوریه ؟ 

گلم من همورویید که بیرون زده باشه ۴ تا داشتم 

دوماه قبل عملم یهو ی درد عجیبی پیدا کردم موقع دستشویی ک تاحالا تجربه نکرده بودم دیدم ک شقاق هست شبانه روز کارم اورژانس رفتن و مسکن زدن سده بود دیگ شیاف و‌پماد اثری نداشت 

کم کم یککککم از دردش کم شده بود ک دیدم یا خدا موقع دستسشوویی ببخشید ی چیز عین ی توده سنگی ازم میاد بیرون بعد میره تو همراه با دردی ک انگار مرگ رو تحربه میکردم 

رفتم دکتر گفت ک همورویید و فیستول داخلی هم دچارش شده 

ک دیگه درد این یکی اصلا مهلت نداد نفس بکشم دکتر نوشت ک اوضاعت خیلی بده و اورژانسی عمل شو 

اینارو گفتم ک بگم زود ب داد خودت برس اگه داخلی پیدا کنی دیگه ادم بیچاره میشه .... 

عملم دو مرحله ای بود جراحی و لیزر باهم دیگه 

من بیمه نداشتم هیچی و بیمارستان خصوصی رفتم 

تقریبا ۱۰ تومن شد بیهوشیمم چندجا بیمارستم رفتم پرسیدم ک بیهوشی نخاعی اصلا نشم بیهوشی کامل فقط میخواستم 

بعد عملمم خیلی طول کشید ۳ ساعت شد 

بااینکه دکتر کفته بود عملم خیلی سخته ولی نهایتن ۴۰ دقیقه بشه 

ولی ۳ساعت بیشتر شد

۲ روز قبل عملم اصلا چیزای سفن نخوردم 

قبل عملم حتمااااا دفع انجام دادم حتماااااا لازمه 

بعد عملم ۲ روز بعدش دفع داشتم 

تا ۳ روز اول فقط سوپ و مایعات ک دفعم سفت نباشه 

همراه با شربت لاکسی ژل قبل سوپ و غذاهام 

دردمم زیاد بود ولی به نسبت دردایی ک قبل عملم میکشیدم خیلی قابل تحملتز بود برام 

و الان.ر احت شدم 

اصلا نترس گلم اگه عمل لازمی بدون تردید بزو چون زندگی بعدش میفهمی چیه اصلا 🥺

گلم من همورویید که بیرون زده باشه ۴ تا داشتم  دوماه قبل عملم یهو ی درد عجیبی پیدا کردم موقع دس ...

مرسی از توضیحاتتون شما پیش جراح عمومی رفتین یا متخصص کلورکتال ؟  لطفا درخواست دوستی و قبول کنید چند تا سوال دارم 

حاجی منم ازوقتی پسرم دنیااومده یبوست دارم هرروز و الان ی چیز اندازه لوبیا تقریبا البته بلا تشبیه ببخشید ازم زده بیرون ک تحقیق کردم فهمیدم بواسیره و ب شدت دردناک چیکارکنم حالا خونگی درمان میشع؟ و پیش چ دکتری باید برم؟

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

من عمل کردم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
گلم من همورویید که بیرون زده باشه ۴ تا داشتم  دوماه قبل عملم یهو ی درد عجیبی پیدا کردم موقع دس ...

من شنیدم بعد عمل هم بیرون زدگی باز برمیگرده فقط درد من میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید