2777
2789
عنوان

کمک😭

105 بازدید | 17 پست

سلام خانوما دخترم ۱۶ ماهشه از ظهر تب کرد یدفعه...دکتر گفت عفونت ویروسیه، تبش هم پایین نمیاد زیاد...

چیکار کنم تبش بیاد پایین؟

هر۴ ساعت گفت شیاف، اما ۳ ساعت که میگذره تبش میره بالاتر😭😭😭

قطره و شربت هم نمیخوره😭

کاش هیچ کس حال الان منو نداشته باشه...

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚

من داروسازم هزار و یه پیشنهاد بهت میتونم کنم.ولی شاید یکی دشمنت بود اومد گفت ب بچه فلان قزصو بدع.بچت کوچیکه مگ زندگیه روستاییه ک بقیه تجویز کنن؟پاشو بچتو ببر دکتر چرا دنبال تجویز از بقیه ای.اومدیمو تو این تب بچت تشنج کزد یا شنواییشو از دست داد.بجا تاپیک زدن و ۴ تا تجویز از غیر دکتر ،بچتو ببر اورزانس

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بروفن بده

پیاز بذار کف پاش

نمک و آب ولرم بمال زیر بغل و کشاله ران و پیشانی و شکم و این ها

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من داروسازم هزار و یه پیشنهاد بهت میتونم کنم.ولی شاید یکی دشمنت بود اومد گفت ب بچه فلان قزصو بدع.بچت ...

تبش ۳۸.۴ چیکار کنم؟؟؟۴۵دقه پیش شیاف دادم😭😭😭😭

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚

با اب نمک یا اب سرکه پاشویه کن

یه جا بخابونش که هوا جریان داشته باشه. اما سرد نباشه.

زیرش تشک ننداز.

پیاز بدار کف پاش . تو اتاقم چندتا قاچ کن بذار

اگه هوای خونتون خوبه و حمام گرمی دارید ببرش اب تنی. ولی سرشو نشور. اب ولرم بریز رو یدنش گاهیم یه کوووچولو درجه اب رو خنکتر کن.

یک در میون شیاف و استا رو استفاده کن که روده هاش زخم نشو و اسهالم نشه.

تبش ۳۸.۴ چیکار کنم؟؟؟۴۵دقه پیش شیاف دادم

من هیچ تجویزی واسه بچه ی معصومی ک زیر دست شماعه ندارم.چرا دکتر نمیبری؟متوجهی تب توی این سن میتونه بچتو ناشنوا کنه؟دکتر واسه چیه؟۴ تا خاله زنک بیان تجویز کنن برات فک کردی بچت اردم میشه؟

تنها توصیم اورژانسه

اگه نمیتونید بچه داری کنید حامله نشید وقتی دکتر بچت نینی سایتع.تاپیکاتو خوندن و واقعا متاسفم ک حتی واسه زخم بچت حتی واسه کوبیدگی سر بچت ب زمین از اینجا کمک میگیری.متاسفن.بمیرم واسه اون بچه

جورابشو با سرکه سیب خیس کن ببند جاهای نبض دار مثل مچ دست و پاش.

پیاز خیییلی عالیه. حتما براش انجام بده. گاهی توی رختخوابش چندتا پیاز بذار . بعد از ده دقیقه پیازا رو بردار بچه رو بخوابون همونجا.

جورابشو با سرکه سیب خیس کن ببند جاهای نبض دار مثل مچ دست و پاش. پیاز خیییلی عالیه. حتما براش انجام ...

سرکه سیب؟خانوم میفهمی ک بچش ۱ سال نداره؟سرکه اسیده و تمام پوست بچه رو میسوزونه

راه حل ندارم ولی درکت میکنم 

روزای اولی که دختر نه ماهم ابله مرغون گرفته بود و هنوز ما نمیدونستیم ابله اس چون دونه نزده بود هنوز 

چنان مثل کوره تب میکرد که هر چهار ساعت استامینفون میدادم دایم  پایه شویه بود تا زیر بغل و زیر گردن و پشت زانو و ارنجش دستمال خیس بود 

یه ساعت طول میکشید تا تبش بیاد پایین باز دوباره میرفت بالا به چهار ساعت نرسیده داغ داغ بود 

شیافم میذاشتم فقط یه ساعت تبو پایین میاورد 

اشفته شبایی بود تا گذشت میترسیدم چشم رو هم بذارم تشنج کنه خدایی نکرده 

این نکته ی رمز اگر بدانی ،دانی .......ان چیزی که در جستن آنی،آنی
من هیچ تجویزی واسه بچه ی معصومی ک زیر دست شماعه ندارم.چرا دکتر نمیبری؟متوجهی تب توی این سن میتونه بچ ...

عزیزم همه که اینجا دارو توصیه نمیکنند.

راهکارهایی که تمام مادران موقع تب واسه بچه هاشون انجام میدن و تقریبا مشابه هستند و توسط خود دکتر به مادرها توصیه شده رو بهشون میگیم.

ایشون خودشون مادرند و قطعا جون بچشون براشون عزیزه.

سرکه سیب؟خانوم میفهمی ک بچش ۱ سال نداره؟سرکه اسیده و تمام پوست بچه رو میسوزونه

عزیزم منم خودم بچه دارم. واسه پسرکوچولوم جواب داده. 

در ضمن راهکار من نیست. راهکار طبیب طب سنتیه. 

عزیزم همه که اینجا دارو توصیه نمیکنند. راهکارهایی که تمام مادران موقع تب واسه بچه هاشون انجام میدن ...

اره معلومه .تاپیک گذاشتع بچم ک زیر ۱ ساله از رو بلندی افتاده سرش صدا داده الان چیکار کنم؟کاملا معلومه چقد دلش میسوزه برا بچش

عزیزم منم خودم بچه دارم. واسه پسرکوچولوم جواب داده.  در ضمن راهکار من نیست. راهکار طبیب طب سنت ...

شما راهکار ندع.من درسشو خوندم من میدونم باعث چه اگزماهای پوستی میشه.توروقران بچه هاتونو نکنید موش ازمایشگاهی.اه