maneli6666 مدیر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 عنوان کمک😭 | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 17 پست سلام خانوما دخترم ۱۶ ماهشه از ظهر تب کرد یدفعه...دکتر گفت عفونت ویروسیه، تبش هم پایین نمیاد زیاد...چیکار کنم تبش بیاد پایین؟هر۴ ساعت گفت شیاف، اما ۳ ساعت که میگذره تبش میره بالاتر😭😭😭قطره و شربت هم نمیخوره😭کاش هیچ کس حال الان منو نداشته باشه... خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚 1401/07/16 | 02:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 اره معلومه .تاپیک گذاشتع بچم ک زیر ۱ ساله از رو بلندی افتاده سرش صدا داده الان چیکار کنم؟کاملا معلوم ... جواب این قضاوتهایی که کردی و توی اون شرایط بدی که داشتم الکی ته دلمو خالی کردی رو یه جایی میدی خانم دلسووووز ... خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
فرنوشگلی عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 2374 جواب این قضاوتهایی که کردی و توی اون شرایط بدی که داشتم الکی ته دلمو خالی کردی رو یه جایی میدی خانم ... شماهم جواب بی مسئولیت در برابر بچه رو میدی روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻
maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 شماهم جواب بی مسئولیت در برابر بچه رو میدی شما هم جواب خدا رو میدی بخاطر دل شکستن بدون دلیل یه مادر...توی زندگیه من هستی که بدونی بی مسولیت ام؟؟؟برات خیلیییی متاسفم خودبزرگ پندارحرف زدن بلد نیستی، حرف نزدن هم بلد نیستی؟؟؟؟؟ خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚