امشب رفته بودیم بیرون حس کردم به بقیه نگاه میکنه خونهاومدیم بهش گفتم نگاه میکنی گفت نه و این حرفا چیه،ممکنه نگاهم بخوره اما کسی و دنبال نمیکنم...(چند روز قبل همسرم اومد گفت بعد این اتفاقات حس میکنم مردم ازادتر شدن) بعد گفت تقصیر منه باهات حرف میزنم که محکومم کنی منم گفتم اصلا به حرفت کاری ندارم و خودم دیدمو...الان نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه،باید به روش میاوردم یا ن...حس میکنم مثل قبل نیستم و برام مهم نیست...نمیدونم کسی هست منو بفهمه یا نه...نگاه میکنه یا نه چکار کنم خب...شرایط همینه😐...باید چکار کنم؟ الان ناراحت باشم یا بیخیال؟ چجور مطمئن شم؟اصلا لازمه به خودم ثابت کنم نگاه میکنه یا نمیکنه...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
رابطه با یکی دیگه یا به عبارتی خیانت ولی اگه ندیدی زیاد خودتو اذیت نکن کلا بعضیا این خصلت رو دارن مثلا پدرشوهر من یه خانم از کنارش رد بشه از بالا تاپایین رصدش میکنه ولی فقط درهمین حد
اگر شما ازاین رفتارش ناراحتی بنظرم لحن گفتن درست نیست با خوش رویی بگو غیرمستقیم