2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کلاریتی رو نشنیدم .منم پارسال کندلا میرفتم ولی ول کردم. چطوره راضی هستی؟ چند جلسه رفتی؟

کندلا میگن خوب نیس چرا ول کردی؟ من یه جلسه فعلا رفتم موهام در اومد ولی دست ک میکشم میریزه این یعنی خوبه؟ خودشون گفتن 70 درصد موهات میریزه جلسه اول موهامم ضخیمه

وقتی بگه پاهات بچسبون بهم خجالت میکشم یا خط باسن 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
کندلا میگن خوب نیس چرا ول کردی؟ من یه جلسه فعلا رفتم موهام در اومد ولی دست ک میکشم میریزه این یعنی خ ...

چون اپراتورش ناشی بود دیگه نرفتم و مشکل هورمونی هم داشتم ولی الان دیگه با قرص تحت کنترله...اره دیگه وقتی بلند میشه دست میکشی باید بریزه 

[QUOTE=254086679]من ۷ برج قبلی رفتم گفت ، ۷ برج بعدی بیا. یعنی دقیقا ماهی یبار. الان هفتم خواستم برم پریود شدم . ده ر ...[/3QUOTE]

مین موعد پریودم دقیقا با لیزرمه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز