2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یعنی موقع پریودیت میری لیزر؟؟

بله موقعی ک لیزر دارم پریودم 

البته من فقط پاها و زیر بغلم میرم 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
واقعا ؟؟؟ جواب میده؟ واسه من گفتن پریودی و بارداری و شیردهی ممنوعه لیزر. اصلا جواب نمیده

کی گفته؟بله جواب میده

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
تعجب میکنم. همه اطرافیان و خود لیزری همه میگن تو پریودی نیا جواب نمیده. من یک هفته عقب انداختم لیزرم ...

نمیدونم عزیز ولی من موقعی ک لیزر میرم روز دوم یا سوم پریودمه 

از خود لیزری هم پرسیدم گفت مشکلی نداره بیا 

تا الانم جواب داده 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز