2777
2789

خیلی سخته 

اینجا نه دوستی دارم نه رفیقی 

۳ سال پیش پدر و مادرم رو بخاطر کرونا از دست دادم هنوز نتونستم بیام ایران برم پیششون

دارم دق میکنم واقعا

چندین ساله نتونستم بیام ایران 

شاید بگی رفاه داری

اره توی رفاه زندگی‌میکنم 

اما بچه هام از رفت و آمد های فامیلی چیزی نمیدونن تقریبا

دارن از فرهنگ ایرانی دور میشن و با فرهنگ آلمانی ها خو میگیرن 

خیلی سخته 

اونایی که حرف از‌مهاجرت میزنید اگه مثل من وابستگی های عاطفی به خونواده دارید دورش رو خط بکشید

کاش احساس دلتنگی ارادی بود 😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله واقعا سخته

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

من حاضرم داوطلبانه این غربتو به جون بخرم😅 حتی حاضرم دخترم چیزی از رفت و امد فامیلی ندونه هرچند الانشم سال به سال فامیلارو شاید ببینیم

پس برامون فرقی نداره

گاندی جمله‌ی خیلی خوبی داره که میگه:..«هیچ کس از فاسد حمایت نمیکند، جز فاسد!............هیچ کس از ظالم دفاع نمیکند، جز ظالمین!..........هیچ کس از آزادی دفاع نمیکند، جز آزاد اندیشان!.........و در این میان هرکسی میداند کجای این داستان قراردارد..»
والا ماهایی ک ایران هستیم هم رفت و امد فامیلی نداریم من تقریبا پنج ساله دختر و پسر عمو هامو ندیدم

😂😂😂

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
۲ سال پیش *

تاپیک قبلیت رو خوندم خیلی ناراحت شدم‌

خیلی سخته بی خبری واقعا 

خیلی سخته تو غربت باشی و خبر مرگ عزیزاتو بشنوب 😭

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

خیلی سخته....دختر عمو بابای منم آلمانه و بچه دومش به دنیا اومده خواهرش بعد ۱۰ سال رفته بود پیشش می گفت ۳ بار از این ور سوار هواپیما شدم و پیاده شدم ۳ بار هم از اون ور.و کلیییی گریه می کرد و می گفت حس می کنم خواهرم دور از جونش مرده وقتی قراره ۱۰ سال یه بار ببینمش.دیگه باید باور کنم که قرار نیست بیاد ایران.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز