2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 28 پست
انشالا بزودی باردار بشی

نمیدونم امید داشته باشم یا نه 

ذخیره تخمدانم یک صدم هست

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من با ایشون حرف زدم این چ عادتی هست اینجا خدایی  نظر خواستن منم نظر خودمو گفتم اجبار نکردم بهش ...

😂😂 این جواب اوناییه که اصولا کم میارن

اینجا سایت تبادل نظره اسمش روشه

اتفاقا چن وقته میبینمت و نظراتت رو زیر تاپیک بقیه میخونم دقیقا میدونم عقایدت رو.....

ناراحتی نیا سایت

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زیاده🤦‍♂️🤦‍♂️

خب اون جنین اهدایی سه تا گرفت گلم 

چون خودش دوره ای شیمی درمانی کرده بود نباید از تخمکهاش استفاده میکرد همسرش هم ازواسپرم بود

ولی خداییش هزینه زیادیه ، پدرشوهرش صفر تا صد رو پرداخت کرد براشون

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
خب اون جنین اهدایی سه تا گرفت گلم  چون خودش دوره ای شیمی درمانی کرده بود نباید از تخمکهاش استف ...

شما بچه اولتون رو باردارین گلم؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
😂😂 این جواب اوناییه که اصولا کم میارن اینجا سایت تبادل نظره اسمش روشه اتفاقا چن وقته میبینمت و ن ...

نه واسه چی کم بیارم واسه حرف شما....

ناراحتم نیستم درکل من با صاحب بحث بودم نه شما 

عقیده باعث افتخارم و بهش می بالم ببخشید که شیطان پرست نشدم شرمنده

نه واسه چی کم بیارم واسه حرف شما.... ناراحتم نیستم درکل من با صاحب بحث بودم نه شما  عقیده باع ...

وقتی کسی میپرسه میخوام تخمک اهدایی بگیرم، ادم مودب و با شخصیت و دانا هرگز نمیپرسه مگه خودت تخمک نداری، مگر اینکه این سه تا گزینه رفتاری رو نداشته باشه

درضمن عادت امثال شما اینه که به بقیه انگ شیطان پرستی بزنن

شما بچه اولتون رو باردارین گلم؟

بله جانم اولیه

منم کاندید ای وی اف بودم رفته بودیم همه ازمایشاترو داده بودیم ولی اخر کار دکتر مرکز گفت بیا و یک بار ای یو ای کن منم گوش کردم به خدا توکل کردم گفتم خدایا سپردم به خودت و در کمال تعجب مثبت شد 😀

بله جانم اولیه منم کاندید ای وی اف بودم رفته بودیم همه ازمایشاترو داده بودیم ولی اخر کار دکتر مرکز ...

مشکلتون چی بود شما؟

مشکلتون چی بود شما؟

من تنبلی تخمدان دارم و همسرم واریکوسل که عمل کرد ، اسپرم با تحرک خیلی کم ، مورفولوژی و تعداد پایین

اگر تهرانی گه مشاوره از مرکز مام بگیر عزیزم

وقتی کسی میپرسه میخوام تخمک اهدایی بگیرم، ادم مودب و با شخصیت و دانا هرگز نمیپرسه مگه خودت تخمک ندار ...

چون گفتن بچه دومم به خاطر این پرسیدم برام سوال شد 

شمام اگه توجه کنید استارتر گفتن به نظر شما  یعنی سوال کردن

شمام انقد درگیر بقیه دنباش دانا جون

من به کسی تا حالا هیچ انگی نزدم از طرز بیانتم معلوم لازم به حرف اضافی نیست لطفا ریپ نزن و مزاحم نشو

من تنبلی تخمدان دارم و همسرم واریکوسل که عمل کرد ، اسپرم با تحرک خیلی کم ، مورفولوژی و تعداد پایین ...

تهران نیستم عزیزم 

خوشحالم براتون که باردار شدین انشالله سلامت بیاد بغلت

چرا تخمک اهدایی مگه خودت تخمک نداری  این کارو نکن عزیزم اصلا

چرا نکنه ؟ وقتی امکانش هست و مشکلی وجود نداره 

از هر طریق باشه بهررحال فرزندشونه 

چه تخمک چ جنین اهدایی ، بنظرم به این حرف ها بها ندیم